UŽIVO NA PINKU MOKA PLJUNUO NA ZADRUGU: Voditeljka nije znala kako da PREKINE PROGRAM – Zna se ko ulazi tamo, neću da kaljam ime!

 UŽIVO NA PINKU MOKA PLJUNUO NA ZADRUGU: Voditeljka nije znala kako da PREKINE PROGRAM – Zna se ko ulazi tamo, neću da kaljam ime!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Ana Ćurčić, žena aktuelnog zadrugara Zvezdana Slavnića, sinoć se uselila u “Zadrugu” kao regularna takmičarka.

Njen ulazak podigao je veliku prašinu, a verujemo da najsočnije tek sledi, s obzirom da je njen bivši partner najavio da će danas napustiti rijaliti, zbog toga što ne može da boravi u istom prostorom sa Anom (više o tome čitajte OVDE).

Zvezdanov otac, Zoran Moka Slavnić, prokomentarisao je njen ulazak (o čemu smo pisali OVDE), a zatim je otkrio i da li bi i on voleo da bude deo rijalitija.

– Hipotetički meni bi se to stvarno svidelo, ali stoji nešto iza mene što je sramotno da kaljam. Zna se ko ulazi u rijaliti. Voleo bih da se šalim da vidim kako je, da li postoji granica pokvarenosti kod ljudi, to je psihološka igra. Ja nemam takve mane, kakve se traže za rijaliti – istakao je Slavnić, a vidno izrevoltirana voditeljka Jovana Jeremić nije znala kako da prekine njegovo pljuvanje rijalitija, pa je pokušavala da odbrani svoju kuću i “Zadrugu”.

Celo izlaganje poslušajte u videu ispod.