“UZIMAO JE PARE OD FANOVA!” Maja pobesnela, pa udarila na Cara – Vrtoglava cifra je u pitanju!

 “UZIMAO JE PARE OD FANOVA!” Maja pobesnela, pa udarila na Cara – Vrtoglava cifra je u pitanju!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Darko Tanasijević je prethodne noći podigao je Maju Marinković kako bi prokomentarisala odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

– Iskreno da ti kažem, ne boli mene ničiji moral, zato što sam ja rekla jednu rečenicu: “Pored ovih poštenih, mi ku**e na red ne možemo da dođemo” i onda je bolje da pevam pesmu: “Najgora, sad sam ti ja, najgora”, nego da se nalazim na listi najmoralnijih, a da sam nešto sasvim deseto. Ne mislim da sam ja trešnjica da sam na njihovoj torti, ne znam da li je voćna ili čokoladna…Vidiš kako ga boli. Zabolelo ga je kada me je Zveki zagrlio, znam da si dobio šećer, kada ga pitaš za našu relaciju, on skreće indirektno na to, znači da ga je zabolelo. Nemam ja na šta da budem ljubomorna, stvarno nemam. Vidim kada si došao lep u današnju emisiju, ja sedim lepa i skockana, upijam ljubomorne poglede. Ovo je meni repriza, svaki put ista priča, ringišpildžija je tu da zavrti ringišpil, ja samo znam da više igračkicu hvatati neću – rekla je Maja.

– Hoće patku, za patku zapela. Nalovila se pataka sunce ti je**m – dobacio je Car.

Maja Marinković, Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Meni kaže Zvezdan malo pre: “Ti si začin C”, da. Drago mi je da sam ispala iz stolice. Jeste bio bolan taj pad iz stolice, ali sam ti ja kao feniks. Kad se slomim, samo se skupim i dignem iz pepela. Ja sam neko ko je jako izdržljiv. Da je to bilo pravo, ne jedna Maja Marinković, niko na ovom svetu ne može da pokvari – rekla je Maja.

– Ja sam rekao da samo mi možemo da pokvarimo to, ona je samo bila neko ko je tu bio za usput da se neke stvari naprave – rekao je Car.

– Ja kad zavrtim ringišpil mojim telom. On mene voli i dan danas, ali zbog nekih viših ciljeva, mora da se žrtvuje do kraja rijalitija, ne ljutim se! Volela bih da me ne ugrožava. Kakva ljubav?! Ovo je za mene boranija, ja u to ne verujem, oni su nam to pokazali flertovima – rekla je Marinkovićeva.

– Kako sam ja tebi pokazao?! Teranjem, vređanjem?! – ubacio se Car.

– Sve ti to radiš zbog fanova i porodica. Rekao je on meni ispod pokrivača: “Ispričaću ti ja napolju”… Jeste otekao, pogledajte vi ovo. Ne može on bez lemurice svoje, pozdrav za “lemurijadu”, sve ćemo mi to u “Narod pita” da raščivijamo – rekla je Maja.

– Ja znam šta Maja Marinković radi i zbog čega radi. Ja bih je samo pitao: “Da li je nije sramota da se ovako nametne i da li ima imalo obraza?” – rekao je Car.

– Ti si meni priznao da si uzeo šest hiljada evra od žene koja ti je donela u kafić – rekla je Maja.

– Ma šta pričaš ti?! Njoj je najbolja drugarica fan iz Švedske… Ne šalje meni tata tange i kupaće kostime, nego tebi – rekao je Car.

– Nisam ja ku**a da meni kupuju švaleri, meni moj tata kupuje sve. Šta je loše tu, što sam princeza tatina?! Bog i batina. To ih boli Darko – rekla je Maja.

Maja Marinković, Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ona neće time ugroziti tvoju vezu, neće doći do svađe i raskida – rekao je Car.

-Moje dno je na tronu, oni su dotakli dno vređanjima. Šta je rekao ovaj dečko svojoj devojci u utorak. Što trezan misli, pijan govori. Znaš ti ko ti je dr**a – rekla je Maja.

– Izbacio sam te kao zadnju slinu. Bila je u stanju da dok sam u svađi sa Aleksandrom da se izje*e sa mnom – rekao je Car.

– Tvoju sestru je*u fanovi – urlala je Maja.

– Tebe tvoj tata ka*a – nastavljao je Car sa gnusnim vređanjima. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.