UZEO DETE ZA RUKU I KRENUO U SMRT! Ovo su otac i ćerka iz Grocke, zakucao se u banderu da ubije i nju i sebe – otkriven razlog (FOTO/VIDEO)

 UZEO DETE ZA RUKU I KRENUO U SMRT! Ovo su otac i ćerka iz Grocke, zakucao se u banderu da ubije i nju i sebe – otkriven razlog (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram Printscreen/192.rs/Društvene mreže

Otac (55) koji je juče poginuo kada je svojim automobilom “fiat punto” udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova ćerka (18) koja je bila sa njim teško povređena, namerno se zaleteo sa svojim vozilom.

Kako se nezvanično saznaje, on je odlučio da obistini pretnje koje je upućivao svojoj ženi!

Naime, prema navodima poznanika pokojnog čoveka, on se nedavno rastavio od žene.

– Pretio je da će prvo ubiti sebe, a onda je počeo da preti da će ubiti i sebe i dete, ali i svoju majku kako bi njegova žena patila! Nedavno je, kako smo čuli, tražio da kupi pištolj na crno – rekao je komšija za Kurir.

Kako se saznaje, žena ga je napustila i otišla kod svoje porodice zajedno sa njihovom ćerkom.

Komšije kažu da je ćerka dolazila stalno da obiđe oca, a ovaj put je bila sa drugaricom, u nadi da će ih on odvesti u nijihovu vikendicu.

– Kad su krenuli otac je rekao da drugarica ostane u kući, a da ćerka krene sa njim i da će se brzo vratiti. Imao je nameru oboje da ih ubije – kažu sagovornici.

devojčica iz Grocke
Foto: Facebook

Takođe, na video snimku stravičnog udarca “punta” u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

– Vidi se da se zaleteo, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom delu naselja je užasno opasna. On je na mestu ostao mrtav, a njegova ćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i lekari joj se bore za život – pričaju komšije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *