UZBUNA! Nestala tinejdžerka (15) iz Temerina i to ČETVRTI PUT! “Zapala je u loše društvo”, majka u očaju, plaši se najgoreg!

 UZBUNA! Nestala tinejdžerka (15) iz Temerina i to ČETVRTI PUT! “Zapala je u loše društvo”, majka u očaju, plaši se najgoreg!

Foto: Facebook/Printscreen

Tamara Lecki (15) iz Temerina nestala je u utorak uveče i od tada se nije javljala. Njena majka Jelena se nada da će pronaći svoju ćerku i boji se najgoreg, budući da je, kako tvrdi, Tamara zapala u loše društvo. Kako dodaje, da strah bude još veći, Tamari je ovo četvrti put da nestaje.

– U poslednje vreme sam primetila promenu u njenom ponašanju. Bila je agresivna i drčna u nekim momentima. Pokušavala sam sa njom da razgovaram, ali to nije uspevalo – priča kroz suze njena majka Jelena za Telegraf.rs.

Kako tvrdi, njena ćerka je upala u jako loše društvo sa kojim se družila u Hemijskoj školi koju je pohađala. Takođe, ceo slučaj je prijavila policiji.

– Počela je da puši i da pije. Nije išla na časove i bežala je sa nastave. Zbog toga sam odlučila da je ispišem iz škole. Međutim, zapala je u jako loše društvo koje je upoznala u školi. Ono što mene najviše brine, jeste da je i ranije kada je znala da nestane, javila bi se u međuvremenu, međutim sada, od utorka, već tri dana joj nisam čula glas – priča Jelena. Tamara je na sebi imala teget duks sa zvezdicama, plave farmerice i crvene polu kratke čizmice.

Ukoliko je neko vidi neka se javi policiji ili na broj 061/177-1762.

Izvor: Telegraf.rs