UZBUNA! NESTALA DEVOJČICA! Majka poslednji put videla Kristijanu (13) u petak, ukrala 300 evra sa drugom i pobegla! On se vratio, nje nema!

 UZBUNA! NESTALA DEVOJČICA! Majka poslednji put videla Kristijanu (13) u petak, ukrala 300 evra sa drugom i pobegla! On se vratio, nje nema!

Foto: Facebook/Printscreen

Kristijana Aleksandrov (13) iz Novog Sada nestala je, a njena porodica apeluje na društvenim mrežama da se javi svako ko ima bilo kakvu informaciju o njoj. Kako navodi njena majka Vanja, Kristijana je nestala u petak ujutru.

Devojčica je, prema rečima njene majke i ranije odlazila od kuće, ali se uvek vraćala, što sada nije slučaj. Na društvenim mrežama deli se apel da se javi svako ko je video ili čuo gde je, a kako se navodi, sve je prijavljeno i policiji.

Vanja Aleksandrov, majka nestale devojčice navodi da je više puta dobila dojavu iz istog društva gde se njena ćerka nalazi, ali svaki put je potraga bila bezuspešna.

– Nekoliko puta sam dobila dojavu gde se Kristijana nalazi, tražila je na tim mestima, ali bezuspešno. Ona je pobegla sa svojim drugom Vladimirom, a uzeli su iz kuće 300 evra. Ušao je, probudio je i za pet minuta ih već nije bilo – kaže nam Vanja.

Kako dodaje, ona je odmah krenula u potragu za nestalom ćerkom, pa je u jednom trenutku uspela i da je vidi kod Železničke stanice, ali su je Kristijana i Vladimir videli i pobegli.

Dve bezuspešne dojave

– Nakon dva dana saznajem da je Vladimir u Gajdobri, ali da Kristijana više nije sa njim. Dobila sam dojavu od još jednog iz tog društva da je moja ćerka na Najlon pijaci, ali nisam je tamo pronašla. Zvala sam tog momka koji mi je dojavio, ali me je blokirao na oba broja telefona.

Svako ko vidi Kristijanu, može javiti njenoj majci Vanji Aleksandrov na broj telefona 061/2111696