UŽAS U NIŠU! Tinejdžer (16) biciklom podleteo pod džip – prolaznici u suzama gledali sve

 UŽAS U NIŠU! Tinejdžer (16) biciklom podleteo pod džip – prolaznici u suzama gledali sve

Foto: Shutterstock

Šesnaestogodišnji dečak koji radi kao dostavljač hrane povređen je juče u Ulici vojvode Mišića kada je svojim biciklom podleteo pod džip marke “land rover“.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je u udesu zadobio lakše povrede glave i nosa, tako da je nakon ukazane pomoći u Univerzitetskom kliničkom centru otpušten na kućno lečenje.

U Policijskoj upravi Niš kazali su da se udes dogodio nešto pre 16 časova, pošto je maloletnik svojim biciklom udario otpozadi u “land rover” niških registarskih tablica.

Uviđajem je utvrđeno da je uzrok sudara to što se biciklista nije pridržavao bezbednog odstojanja.

Nezgoda u Ulici vojvode Mišića pokreula je čitavu lavinu komentara na društvenim mrežama, nakon što su su očevici udesa komentarisali da je prizor bio strašan i da su prolaznici plakali jer su verovali da je dečak koji je podleteo pod automobil teško povređen.

Građani Niša apeluju da se nešto hitno promeni u radu dostavljača jer zbog ograničenog vremena za dostavu, biciklima i motorima jure ulicama, ne vodeći dovoljno računa ni o svojoj bezbednosti, a ni o bezbednosti drugih vozača i pešaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *