UŽAS! FAN KOJI TVRDI DA JE RADI PLATIO ZA ODNOSE PRETUKAO PEVAČICU: Iz sve snage je udario u STOMAK – hitno prebačena u BOLNICU zbog krvarenja

 UŽAS! FAN KOJI TVRDI DA JE RADI PLATIO ZA ODNOSE PRETUKAO PEVAČICU: Iz sve snage je udario u STOMAK – hitno prebačena u BOLNICU zbog krvarenja

Foto: TV happy printscreen – Srbija Danas

Proteklih dana pevačica Rada Manojlović je jedna od glavnih tema u medijima nakon što ju je bivši rijaliti učesnik, Dario Šogorović, optužio da mu je naplatila intimne usluge.

– Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac – napisao je bez srama Dario, koji je tom prilikom zloupotrebio zajedničku fotografiju koju ima sa Radom, a koja je nastala na jednom njenom nastupu.

Manojlovićeva je odlučila da slučaj prijavi policiji i da zatraži zaštitu od nadležnih organa za nasilje koje trpi.

– Rada uopšte nije skandalozna ličnost, ostala je u šoku kada je fan zloupotrebio njihovu fotografiju i optužio je da je naplaćivala seksualne usluge. Poznato je da je Rada jako vezana za porodicu, da se trudila da ih nikada ne obruka. Zbog toga joj je jako teško palo to što se njeno ime dovodi u vezu sa prostitucijom – rekao je na samom početku razgovora izvor koji otkriva da pevačica ne planira da sedi skrštenih ruku.

– Odlučila je da slučaj prijavi policiji, tražiće zaštitu nadležnih organa. Darija će prijaviti za sajber nasilje, za klevetu i duševnu bol. Rada je dugo godina prisutna na estradi i svesna je da je Šogorović želeo samo trenutak slave preko njenog imena, ali ovo ne planira da oprosti. On već godinama želi da postane popularan, pošto to nije uspeo učešćem u rijalitiju, smislio je podmukao plan da Radu otpuži da se bavila najstarijim zanatom – zaključio je sagovornik.

Dario Šogorović postao je poznat široj javnosti po učešću u rijalitiju “Parovi” a posebno po incidentu koji je napravio.

Dario je tokom jedne od sezona “Parova” pevačicu Irmu Sejranić iz sve snage udario u stomak i međunožje i oborio je na pod. Irma je potom osetila jake bolove, a jutro posle je i hitno prevezena u bolnicu na pregled zbog krvarenja.

– Nakon uživo emisije Irma se žalila na ogromne bolove. Ljudi iz produkcije odmah su sišli u tajnu sobu kako bi videli o čemu se radi. Od jačine udarca, ona je na vešu imala krv. Verovatno je prokrvarila u trenutku – pričao je tada izvor za Alo i dodao:

– Hitno je prebačena u bolnicu, jer se žalila na nesnosne bolove. Doktori su je pregledali, dali određene lekove i sada se bolje oseća. Još uvek nije poznato da li će Irma tužiti Darija zbog pretrpljenog horora – preneo je tada “Alo” izvor blizak produkciji iz rijalitija “Parovi”.

Pogledajte tu scenu!