UVREDE KAO SVAKODNEVNI FOLKLOR! Vučić o brutalnim prozivkama: Ako sam ludak kako pobeđujem

 UVREDE KAO SVAKODNEVNI FOLKLOR! Vučić o brutalnim prozivkama: Ako sam ludak kako pobeđujem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na televiziji Pink o uvredama na njegov račun i tome kada ga nazivaju izdajnikom, ludakom i pederom, Vučić kaže da ga ludakom nazivaju oni koji nemaju argumente.

– Ako sam ludak kako pobeđujem. Što se ovo trećeg tiče, mislio sam da to ima veze sa sportom. Ja nikada nisam krio da navijam za Zvezdu. Tajani navija za Juventus, Melonijeva za Romu. I time se niko ne bavi, niko ne misli da je neko nameštao. Onda pomislim možda tu stvarno ima nešto – kaže Vučić i dodaje:

– A onda kada pogledate FK i KK Partizan duguju državi 26 miliona evra. FK i KK Crvena Zvezda zbog poslednje uplate duguju nešto manje od 3 miliona evra. Onda sam peder zato što navijačima onog kluba, bar sam tako pomislio, zato što ih “puštamo” da ne plate toliki porez. A svi drugi moraju da plate porez. Vojvodina sad ima agilnu upravu i možda je najzdraviji klub u tom smislu. Pa se onda pitate: A šta sam vam kriv. Onda shvatite da to ima veze sa kriminalom i sa optužnicama protiv određenih lica. To vam dođe: Vučiću pederu ko svakodnevni folklor – kaže predsednik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *