UUUU, OVO SE NEĆE DOPASTI GROBARIMA: Pred meč sa Kelnom, Dragović pričao o Partizanu – Potcenio crno-bele

 UUUU, OVO SE NEĆE DOPASTI GROBARIMA: Pred meč sa Kelnom, Dragović pričao o Partizanu – Potcenio crno-bele

Foto: MNPress

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović govorio je za nemačke medije i prognozirao naredni meč Partizana i Kelna, kao i rasplet cele grupe u kojoj su crno-beli.

– Keln je očigledan favorit. Ako se sve bude odvijalo prema planu, Keln i Nica će proći grupu, ali u fudbalu ne pobeđuje uvek bolji, zbog čega, ipak, valja biti oprezan u prognozama – istakao je Dragović.

Potom je malo podrobnije govorio o večitom rivalu. 

– Snaga i veliki plus tog tima je ofanziva. Rikardo Gomeš je uvek opasan po gol, Bibars Natho, uprkos činjenici da ima 34 godine, i dalje briljantan fudbaler, ali prema mojoj oceni najveća opasnost po Keln biće po desnom krilu, gde dejstvuje Fuseni Dijabate. Bili smo saigrači u Lesteru, poseduje Dijabate veliki kvalitet.

Foto: MNPress

– Loše je počeo prvenstvo, iznenađujuće ispao iz kupa, nezadovoljstvo navijača je ogromno. Ostaje da se vidi kako će se ekipa nositi sa pritiskom. Ranjiva je u odbrani i protivnici joj stvaraju daleko više šansi nego prošle sezone, stoga mislim da će biti 2:0 za Keln – smatra Dragović

U proleće prošle godine upravo je Keln pokušavao da dođe od Dragovića, međutim, nije uspeo.

– Imali smo dobre razgovore, ali više pitanja oko kojih nismo mogli da se usaglasimo. Osim toga, bilo mi je teško, kao Leverkuzenovom fudbaleru, da zasmislim sebe u dresu mrskog rivala. Na kraju, odlučio sam da potpišem za Crvenu zvezdu i do danas nisam zažalio ni sekunda – rekao je Dragović.