USMRTIO MAJKU DVOJE DECE, PA POBEGAO DA UKLONI TRAGOVE! Na automobilu se ipak nalaze oštećenja koja svedoče o JEZIVOJ SMRTI prelepe Julije

 USMRTIO MAJKU DVOJE DECE, PA POBEGAO DA UKLONI TRAGOVE! Na automobilu se ipak nalaze oštećenja koja svedoče o JEZIVOJ SMRTI prelepe Julije

Foto: FB/Printscreen

Iza Julije je ostalo dvoje dece, sin (22), ćerka (19) koji žive i rade u Beogradu

Ivica M. (45) iz Vladičinog Hana nakon što je u nedelju svojim kolima udario, na putu između Predejana i Grdelice, Juliju Dimitrijevića (40) pobegao je sa mesta nesreće, pa oprao svoje vozilo kako bi skinuo sve tragove. 

Policija je juče uhapsila Ivicu, a na njegovom automobilu nalaze su udubljenja. Julija je juče sahranjena, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila kao posledica saobraćajne nesreće.

– Vozilo je na veštačenju. Dosadašnja istraga je pokazala da je osumnjičeni oprao automobil kojim je udario ženu, a ona preminula od povreda. Međutim, na vozilu se vide oštećenja od udarca. On će danas biti saslušan u tužilaštvu- kaže izvor.

Oprašataju se od Julije

Prijatelji Julije Dimitrijević (40) čije je telo nađeno pre tri dana između Predejana i Grdelice oprostili su se od nje bolnim porukama na društvenim mrežama. Nju je, podsetimo, kolima udario Ivica M.

– Otišla si bez pozdrava, zašto? – napisali su u porukama uz njenu fotografiju na društvenim mrežama.

Foto: FB/ Printscreen

Obdukcija

Podsetimo, nastradala je kada se vraćala sa posla.

– Telo je pronađeno oko 17 časova pored puta. Odmah je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – naveli su pre tri dana iz leskovačke policije.

– Tu, kraj starog auto-puta između Gredelice i Predejana, je autobusko stajalište. Ona se najverovatnije kretala pešice ka kući kada je neko udario i pobegao. Bila je divna žena – rekli su meštani ovog mesta.

Iza Julije je ostalo dvoje dece, sin (22), ćerka (19) koji žive i rade u Beogradu. Razvela se pre nekoliko godina. Živela je sama sa ocem u mestu Palojce, a majka joj je preminula.