UROŠ KRIO DA IMA ĆERKU Isplivavaju novi detalji jezivog slučaja koji je šokirao Srbiju (FOTO)

 UROŠ KRIO DA IMA ĆERKU Isplivavaju novi detalji jezivog slučaja koji je šokirao Srbiju (FOTO)

Uroš Pašajlić za kojim beogradska policija traga nakon što je otkriveno da je godinama u stanu na Zvezdari držao zatočeno osmogodišnje dete u jezivim uslovima, po svemu sudeći, krio je od svih da uopšte ima ćerku. Na svojim društvenim mrežama je objavljivao redovno detalje iz svog privatnog života, kao i fotografije, ali nikada ni reči o devojčici.

Dok policija intenzivno traga za Urošem Pašajlićem, novi detalji slučaja koji je šokirao Srbiju ne prestaju da isplivavaju. Dete je pre nekoliko dana pronađeno zahvaljujući ženi koja je, po svemu sudeći, bila u partnerskom odnosu sa Urošem. Pošto je nasrnuo na nju i povredio je, žena je odlučila da ode u policijsku stanicu i ispriča sve, pa i to da Uroš u stanu godinama praktično krije dete.

Kada su policajci upali u iznajmljeni stan u Ulici Ružice Sokić u Beogradu, zatekli su horor scenu – nesrećno dete bilo je sklupčano u kadi, u stanu iz kog se širio nesnosni smrad. Kako se spolja moglo videti, dete je boravilo u nehumanim uslovima, u prljavom stanu punom smeća, a o njoj niko ništa nije znao.

Da je Pašajlić nastojao da je sakrije od očiju javnosti, moglo bi se zaključiti i po njegovim društvenim mrežama. Naime, njegov Fejsbuk profil obiluje ličnim fotografijama na kojima pozira sa prijateljima i ženom koja ga je prijavila policiji, ali i onim koje je preuzimao sa interneta. Pored toga, redovno je objavljivao pesme, motivacione poruke i slično, ali nikada ni slova o osmogodišnjoj devojčici.

Foto: Facebook

Kako su beogradski mediji preneli, devojčica nikada nije izašla iz stana.

Devojčica nikada nije bila kod lekara na pregledu, nije krenula u školu, niti je izašla napolje. Komšije dete uopšte nisu nikada videli. Nađena je sklupčana u kadi, dezorjentisana, neuhranjena… Dali su joj neophodnu negu kod lekara i prebačena je u prihvatilište, dakle, nije životno ugrožena. Osim toga, bilo je navoda da se majka deteta pojavljivala oko stana na Zvezdari. Ti navodi nisu potvrđeni, majka je osuđivana, njoj je pravno oduzeto starateljstvo, ona je zavisnik, lišena je mogućnosti da bude “majka” detetu, tako da nadležni nju nisu ni tražili, niti će. Čeka se da on bude uhapšen – rekao je ranije sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Takođe, utvrđeno je da je Pašajlić odranije poznat po problematičnom ponašanju, a već je bio u prtivoru upravo zbog nasilja u porodici!

Policija je ranije danas pozvala sve građane koji imaju bilo kakvih informacija o njemu, da se jave.

Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630 – navela je policija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *