Uroš Ćertić uradio strogo ZABRANJENO! Slao TAJNA PISMA, i to NJOJ – Neće se VRAĆATI U ZADRUGU!

 Uroš Ćertić uradio strogo ZABRANJENO! Slao TAJNA PISMA, i to NJOJ – Neće se VRAĆATI U ZADRUGU!

Foto: Tv Pink Printscreen

Uroš Ćertić je uhvaćen kako, po ko zna koji put, nekoj od zadrugarki šalje tajna pisma. Prošli put njegova “meta” bila je Aleksandra Nikolić, dok je ovoga puta u pitanju Anđela Đuričić. 

Kaskader nije krio oduševljenje koje mu Anđela svojim izgledom, ponašanjem i vaspitanjem izaziva, a tajnu poruku koju joj je uputio prenosimo u celosti: 

– Imam finalno izricanje presude sutra posle očekivane žalbe Tužilaštva na prvu izrečenu, 12 meseci nanogice za neku “glupost”. Postoji 20 posto šansa da se ne vratim. Samo Ivan zna, niko više zato psssst. Sve što sam rekao javno za tebe, tebi između redova, uradio, uvideo kao 1. “komšija” i gledao prošle sezone, sve je iskreno, spontatno i iz duše i istina. Alal vera mami i tati. Nikada nisam pomislio na vezu na TV, ali neke osobe se ne propuštaju ma gde ih univerzum spojio, pa čak i ovde. Čuš! Kapiram da kapiraš, ali želim i ja, a ti posebno da stekneš poverenje je #1 – napisao je Uroš na jednoj strani porukice, a na drugoj sledeće:

Uroš-Ćertić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Kapiraš da takođe ne volim da se trtim sada sa svima kojima si “zanimljiva”. Biću vođa u sledećih mesec max, pa ćemo pričati tamo da radimo/m na poverenju. Sebično čuvam i krijem sve od svih. 0 klipova, 0 pitanja, 0 pošalica od strane voditelja, 0 priče o tebi sa cimerima, čak ni sa Anom ni reč. Retkost si za 2022/3 godinu. Retkost. Sve naj naj od srca, ponavljam od žene Nikole Rokvića, Bojane Barović, nije slična kročila u sličan format. Nadam se, vidimo se oko 13:30 – 14 h – napisao je Uroš, te je pored nacrtao srce i smajli koji se smeje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.