URLA I GUŠI SE! Karleuša objavila uznemirujući snimak Miljane Kulić! Čekanje se nastavlja! (FOTO)

 URLA I GUŠI SE! Karleuša objavila uznemirujući snimak Miljane Kulić! Čekanje se nastavlja! (FOTO)

Jelena Karleuša je poslednji studijski album „Diva“ objavila 2012. godine, a nekoliko godina kasnije već je počela sa najavom novog, koji međutim, još uvek nije ugledao svetlost dana i pored brojih tvrdnji da „stiže“. Prema Jeleninim rečima, album stiže svakog leta, na leto, ubrzo, posle leta, itd.

Karleuša je u toliko navrata zvanično najavila da uskoro izlazi novi album, da se tome više ni ne zna broj. Kako su pisali mediji, njen studijski album trebalo bi da nosi naziv „Alfa“, a pojedine pesme navodno potpisuje sin naše preminule autorke Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, što je jednom i sama potvrdila na Instagramu objavivši spisak novih pesama, dok se u pozadini nazire autor.

Jelena Karleuša

Pesme za novi album navodno je pisala i reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC.

Popularna pevačica je nedavno istakla da će album izaći nakon njenih letnjih nastupa, pa nam ostaje da vidimo da li će zaista ispuniti dugoočekivano obećanje.

Story

Karleuša se oduševila šaljivom objavom na kojoj Miljana Kulić vrišti i guši se tokom takmičenja u “Zadruzi 5”, a uz ovaj snimak je ispisano: “Ja jer već čekam skoro 10 godina na album Jelene Karleuše!”