“URADILA JE TO POD PRITISKOM!” Zorica Marković otkrila Anđeli kada je sve ZAPRAVO POČELO – Sećaš se…

 “URADILA JE TO POD PRITISKOM!” Zorica Marković otkrila Anđeli kada je sve ZAPRAVO POČELO – Sećaš se…

Zorica Marković obavila je razgovor sa Anđelom Đuričić, prilikom čega joj je hronološki opisala splet događaja između Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića.

Anđela Đuričić, Zorica Marković, Lepi Mića
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sam primetila njegove poglede prema Aleks, ali sam to zanemarila. Mislila sam da se za*ebava – rekla je Zorica.

– Šta vam je rekao juče – upitala je unesrećena Anđela.

– Izgledalo je kao da mu se Aleks dopada, ali je i ona sama rekla da je to deo njegove igre.  Vas dve ste dobre. Kada ste donosili veš da se pere, ona je bila u kupatilu, mi smo se šalili da ću mu ostati maćeha. On mi je drag, dođe mi kao neki rod. Isken je prema meni, ali je pao u mojim očima. Kada su otišli u izolaciju, o njima je počela cela kuća da priča. Sad si mi bitna, ja sam bila van sebe kad si potrčala ka kapiji. Nisam htela da se mešam u taj odnos, mislila sam da će Mića pričati sa tobom. Nemam razlog da te mrzim, žao mi te je. Alekasandra sedi u strahu, prestravljena, izgubljena. Samo nemoj da pomisliš nimomenta da sam na njenoj strani. Maločas sam je naterala da mi kaže šta je bilo. Legli su, a on je pitao šta radi, tražio je ruku da mu da, ali nije želela. Deseti put, kada je on već počeo da p*zdi. Rekao joj je da se pravi luda, da je video poglede, a onda je krenupo da je poljubi. Nakon toga joj je rekao da sedne pored njega, ni to nije u prvi mah želela, ali je pristala – rekla je Zorica.

Anđela Đuričić, Zorica Marković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

–  Mića ima drugu priču. Mićo, ti si rekao da mu je priznala svoja osećanja – obratila se zadrugaru Anđela.

– Da, kazao je da je 50 – 50 – potvrdio je Mića.

– Imala sam onaj ženski osećaj. Nešto čudno mi je bilo tu. Osećala sam ja sve to, ali sam mu verovala do večeras – rekla je Anđela.

– Tokom žurke su se gledali, ali to nje ništa značajno. To je bilo na onoj žurci kada je nosila plavi komplet. Rekla mu je da joj se sviđa. Nije morala, ali je sve uradila pod pritiskom. Sve odjednom, naglo, nelogično. Do juče brak, dete, s*ks od pola dana. Nije bilo lepo – bli te d*pe, ideš dalje – rekla je Zorica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.