“URADILA JE ONO NAJGORE ŠTO NEKO MOŽE DA URADI U RIJALITIJU!” Dejan Dragojević o pobedi Aleksandre Nikolić “Ne daj Bože!”

 “URADILA JE ONO NAJGORE ŠTO NEKO MOŽE DA URADI U RIJALITIJU!” Dejan Dragojević o pobedi Aleksandre Nikolić “Ne daj Bože!”

Svake srede u 20 časova, emisija “Između dve vatre”.

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas koja će se emitovati u sredu u 20h, imaćete priliku ekskluzivno da vidite posle dužeg vremena, pobednika pete sezone rijalitija “Zadruga”, Dejana Dragojevića.

Dejan je u emisiji diskutovao n amnoge aktuelne teme, a jedna od nezaobilaznih je bila i pobeda njegove bivše devojke Aleksandre Nikolić u Zadruzi.

Podsetimo, Aleksandra je prevarila Dejana sa Filipom Carem, pa ponovila istoriju sa Dalilom Dragojević, koja je isto to uradila sa istim zadrugarom.

Dejan nije mnogo komentarisao do sada postupak Nikolićeve, te je rešio da sve ostavi iza sebe,  a sada je srećan u ljubavi sa Jovanom, sa kojom plnira budućnost.

Međutim, u emisiji “Između dve vatre“, Dejan je bez zadrške prvi put govorio o Aleksandri i njenoj pobedi.

– Kako komentarišeš pobedu Aleksandre Nikolić? – glasilo je pitanje voditeljke.

– Ma nemam komentar! Je l’ imate vi komentar? – počeo je Dejan.

 Da li je Aleksandra Nikolić pobedila zahvaljujući tebi? – usledilo je pitanje voditeljke. 

– Ma ne interesuje me! Što se tiče pobede kao pobede, svako može da pobedi! Zavisi da li su ti zvezde naklonjene ili nisu – našalio se Dejan, pa nastavio:

– Ne daj Bože! Ne daj Bože da imam udela u bilo čemu, u svemu tome, zato što ja sve to smatram, što se tiče celog bitisanja, da je to nešto najgore što čovek može da uradi u rijalitiju. Tako da smatram da svaka osoba koja bude ulazila i koja je pratila šta je pobednik radio, smatram da ne treba da prati to što je određeni pobednik radio, zato što se kosi sa svim moralnim načelima – objasnio je Dejan.

SVAKE SREDE U 20h EKSKLUZIVNA EMISIJA “IZMEĐU DVE VATRE”, DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.