UPUCANI GORAN IZ VINČE IZA SEBE IMA DOSIJE? Majka otkrila JEZIVU PROŠLOST, bio napadnut nekoliko puta

 UPUCANI GORAN IZ VINČE IZA SEBE IMA DOSIJE? Majka otkrila JEZIVU PROŠLOST, bio napadnut nekoliko puta

Foto: Informer

U beogradskom prigradskom naselju Vinča u sredu uveče ranjen je Goran A. (21).

Njega je upucao u potiljak zasad nepoznat napadač, koji je zatim pobegao na skuteru Smederevskim putem, ka hotelu “Radmilovac”.

Ranjeni muškarac odmah je prebačen na VMA, gde je operisan. Tačan motiv ovog napada zasad nije poznat.

Kako su dan kasnije rekli stanovnici Vinče, upucani muškarac je poznat kao problematičan i ima debeo policijski dosije. Navodno, u njemu piše nanošenje lakih telesnih povreda, krađe, nasilničko ponašanje, nasilje u porodici, oštećenje i uništenje tuđih stvari.

Tuča u školi 2020. godine

Prema nezvaničnim saznanjima, Goranovo ime pojavilo se u medijima kada je uhapšen zbog sumnje da je, zajedno sa još jednim maloletnikom, pretukao u školi u Grockoj učenika starog 17 godina.

Ovaj incident dogodio se 2020. godine. Kako je juče moglo da se čuje po Vinči, Goran je nedavno i prebijen u jednoj kladionici, a tamo ga svi znaju po nadimku “mali Goksi”.

Nije diler ni kriminalac

Njegova majka je juče potvrdila da je Goran bio napadnut pre nekoliko meseci, kao i da je tada posečen nožem po potiljku. Ipak, bila je uporna da objasni da njen sin nije kriminalac.

– Nije zelenaš ni diler. Došao je sa posla, otišao da kupi sebi giros i seo u dvorište škole da ga pojede. Tada su pucali na njega – tvrdi ova žena.

Kako kaže, o tome šta se dogodilo obavestio ju je stariji sin.

– On je pročitao vest i inicijale G.A. i počeo da plače. Pitala sam šta se dešava, a on mi je samo pokazao. Otišla sam do škole, ali nisam mogla da priđem, sve je već bilo puno policije. Rekli su mi da odem kući da se smirim – prepričava majka ranjenog Gorana.

Izgorela im kuća prošle godine

Kako kaže, ona sumnja da je napadač neko od “ekipe” iz Kaluđerice, kao i da je njen sin šećeraš koji redovno prima insulin. Kako kaže, ovo nije prva nesreća koja se dogodila njenoj porodici u poslednje vreme.

– U novembru prošle godine izgorela nam je kuća, pa sada živimo kao podstanari – tvrdi žena koja osim ranjenog muškarca ima još sedmoro dece.