UPUCAN U GLAVU DOK JE JEO GIROS! Goranu se i dalje bore za život, a sad se oglasio komšija: Mali Goksi nije “cvećka”

 UPUCAN U GLAVU DOK JE JEO GIROS! Goranu se i dalje bore za život, a sad se oglasio komšija: Mali Goksi nije “cvećka”

Foto: Informer

Goran A. (21) koji je preksinoć upucan u čelo u naselju Vinča kod Beograda, navodno, ima oko deset krivičnih prijava, među kojima su krađe, telesne povrede, nasilje u porodici, a sudeći prema objavama na njegovim profilima na društvenim mrežama, on se hvalio snimkom na kojem se vidi kako vozi 200 na sat, potom se zalago za legalizaciju marihuane i ostavljao statuse u kojima poručuje da “buši ko iz kalaša”.

  • Mali Goksi nimalo nije “cvećka”. Umeo je da divlja po kraju, da brzo vozi, da pravi haos – rekao je meštanin koji je hteo da ostane anoniman.

U statusima koje je ostavljao, između ostalog piše: “Džokove zalizujte, gandžu legalizujte”, “Svakog balaša bušim ko iz kalaša”, “I dok šetaš ku*vu, i dok praviš neki dil, opušten si to je trenerka stil”.

Inače, Goran A. (21) je upucan u sredu uveče ispred Osnovne škole “Nikola Tesla” u beogradskom naselju Vinča i, kako se saznaje, i dalje je u teškom zdravstvenom stanju u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu.

On se nalazi na Intenzivnoj nezi ove zdravstvene ustanove.

– Na intenzivnoj je nezi i dalje, zdravstveno stanje mu je teško. Ima povrede opasne po život – kažu u VMA.

U lokvi krvi našli su ga prolaznici. Hitna pomoć ga je prevezla na VMA, gde je odmah operisan.

Njegova majka ispričala je juče da ne zna motiv ranjavanja njenog sina. Sve se, kako nam je rekla dogodilo dok je jeo giros.

– Sin je došao sa posla i rekao mi da ide da kupi giros. Deca su čula pucnjavu, ali su svi mislili da je vatromet. Moj sin ima samo 21 godinu, da li je moguće da ovako završi?! Pucao mu je u glavu s leđa, a na glavi je imao kacigu. Čuli smo da je na reanimaciji i da je teško. Nadam se da će izvući – kaže D. A. majka ranjenog mladića:

– Ne znam koji dušmanin mu je ovo uradio. Pre ranjavanja je bio u školskom dvorštu. Ne znam kada je tačno upucan jer su ga u lokvi krvi našli prolaznici. Nisam ga videla… Kada sam došla, Hitna pomoć je već otišla. Tu je bila policija, nisu mi dali da priđem. Sin mi je rekao da ne dolazim, da ne gledam to, ali kako da ne dođem kad mi dete tako umalo strada – nastavlja priču očajna majka.

Beogradska policija i dalje traga za napadačem koji je upucao mladića. Napadač je, navodno, imao kacigu na glavi, a nakon što je upucao Gorana, pobegao je skuterom Smederevskim putem.

Izvor: Telegraf.rs