UPS! IZLETELO MU: Zola otkrio šta zapravo misli o NJIMA – samog sebe RASKRINKAO, ipak igra rijaliti!

 UPS! IZLETELO MU: Zola otkrio šta zapravo misli o NJIMA – samog sebe RASKRINKAO, ipak igra rijaliti!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Lazar Čolić Zola bio je jedan od sagovornika tokom sinoćne emisije, te je prokomentarisao na samom početku odnos sa Slađom Lazić.

– Nova ljubav, ne bih baš tako nazvao. U ovoj situaciji smo svi bili pogubljeni, ne znaš ni šta se tačno dešava. Slađa i ja smo spontano počeli da se družimo, znaš već moje interne fore, video sam da njoj to sve prija. Nisam sebi davao za pravo da se upuštam tako, a nije ni ona isto. Bila je jako obazriva s obzirom da sam imao takve odnose. Jutros smo proveli noć zajedno, ali je večeras došlo do problema – rekao je Zola.

Lazar Čolić Zola
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official


– Ja sam krenuo da jedem, jaja i viršle, međutim dolaze Aleks i Anita, pitaju mene ”hoćeš li da jedeš” a spremale neke uštipke, ja kažem da hoću. Na samom početku sam imao dogovor sa Slađom da nema tih zatezanja. Anita je u međuvremenu dobacivala, u par navrata mi se i nasmejala. Ja sam njoj predložio da porazgovaramo oko 7-8 kad svi zaspe, ali je Slađa saznala. Pitao sam je da popričamo, ona je rekla ”ne mogu”. Ja sam iscrpljen, nemam toleranciju, želim odnos u kom mogu da se zezam. videćemo šta će se dalje dešavati. Ja nju ne smatram devojkom, iskreno. Da ja nju navodim kao devojku, meni je toga preko glave. Ježi mi se svaka dlaka na telu kad pomislim da se moram opravdati nekome. Sinoć kod Drveta što sam rekao, mene stvarno privlači njena energija, ona je najpozitivnija osoba koja je ušla u kuću. Jedna je od zgodnijih devojaka koja se pojavila u Zadruzi. Sve mi to prija – rekao je Lazar.

– Šta je sa Anitom? – pitao je Marko.

– Sa njom ću da vidim da li da popričam, sad sam malo ljut, zato što sam čuo da je ona spomenula nekim osobama za razgovor sa mnom. Njoj je samo bitno da bude u nekim pričama, klinačko ponašanje. Ne bih voleo da ove stvari izgovaram za stolom. Jeste Anita neko, ko mene radi, Slađa mi je top, ali mi je Anita privlačnija. Sa njom sam i proveo toliko vremena. Znaš kad će Slađa da ti ode u prodavnicu, a Anita će sve to. Na klackalici sam sad trenutno. – rekao je Zola.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.