UPOZORENJE ZA SUTRA! Astrolog ukazao na probleme koji slede, nesanica i razdražljivost su samo početak

 UPOZORENJE ZA SUTRA! Astrolog ukazao na probleme koji slede, nesanica i razdražljivost su samo početak

Foto: Shutterstock

U petak 5. maja u 17 i 22 časova očekuje nas pomračenje Meseca u Škorpiji. Ovo je poslednje pomračenje u vezi Bik/Škorpija koje je počelo u novembru 2021. Njime ćemo zaokružiti ciklus promena koji nas prati već godinu i po dana i imaće veoma snažan pečat transformacije.

Astrološkinja Jasmina Mitrović za Srbiju Danas objasnila je kako će ovo pomračenje uticati na nas.

– Većina ljudi je veoma osetljiva na ovaj uticaj što se može odražavati kroz nesanicu, razdražljivost, snažne emocionalne reakcije i strahove. Psiha je osetljiva pa se distancirajte od psihički labilnih osoba. Nije povoljno za operacije ili bilo kakve intervencije jer bi došlo do intenzivnijih reakcija.

Foto: Shutterstock

–  Ovaj dan je kulminacija koja se može manifestovati kroz jedan događaj koji je u vezi sa prethodne dve nedelje. Dominantne su snažne emocije i jake strasti koje se lako mogu pretvoriti u konflikt. Misli su usmerene na novac, vezanost za neku osobu ili naviku, pa reči mogu biti grube i oštre.

Sarkazam i ironija su prisutne u govoru ali i opsesivne misli koje ne možete izbaciti iz svoje glave. Osećate nesklad između uma i tela. Ipak, Venera u lepom aspektu sa Jupiterom donosi lepe poklone, ljubavne susrete i pozive na putovanja.  – rekla je Jasmina za Srbiju Danas.