UPOZORENJE RODITELJIMA – ČUVAJTE DECU! Tragedija izbegnuta za dlaku, objavljen snimak: Ovako nešto može bilo kome da se dogodi (VIDEO)

 UPOZORENJE RODITELJIMA – ČUVAJTE DECU! Tragedija izbegnuta za dlaku, objavljen snimak: Ovako nešto može bilo kome da se dogodi (VIDEO)

Foto: Printscreen

Jedan kalifornijski vatrogasac brzo je reagovao kada mu je sin (1) upao u bazen i tako sprečio tragediju.

Udruženje vatrogasaca Hemeta je objavilo snimak kako bi pokazalo roditeljima koliko brzo deca mogu da se udave, ukoliko se ne obrati pažnja.

Kao što se može videti u snimku, dečak Koul, koji je premali da bi znao da pliva, šetao je oko bazena, a onda je odlučio da se bućne

Srećom, u vodi je bio svega sekund jer je otac munjevito reagovao, izvukao ga i postavio ga na leđa.

– Snimak je otrežnjujući podsetnik da ovako nešto može bilo kome da se dogodi, bez obzira na okolnosti. Iako su roditelji preduzeli sve mere predostrožnosti, uključujući i podizanje ograde oko bazena, dečak je ušao u vodu. Zapamtite, deca mogu da se udave bez ispuštanja ikakvog zvuka – naveli su vatrogasci u upozorenju.

Otac Zakari Petit je rekao da je njegov sin skoro potonuo do dna.

– Pogledao sam i nisam ga pronašao, posle sam video da tone ka dnu – rekao je Petit koji je naglasio da roditelji treba, ukoliko imaju bazen, da ga osiguraju i da se postaraju da ima ogradu kao i alarme i brave koje deca ne mogu da otključaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *