UNOŠENE SU NETAČNE INFORMACIJE U ZADRUGU – PREKID PROGRAMA: Evo koga je produkcija uključila putem telefona

 UNOŠENE SU NETAČNE INFORMACIJE U ZADRUGU – PREKID PROGRAMA: Evo koga je produkcija uključila putem telefona

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

Darko Tanasijević ugostio je u emisiji “Narod pita” Zoricu Marković, koja je govorila o svojim odnosima sa zadrugarima tokom učešća u Beloj kući.

U program se uključila i bivša zadrugarka i pevačica Ivana Šašić, bivša supruga Bojana Simića, bivšeg zadrugara, koja je prokomentarisala da nije u sukobu sa Zoricom kako se pričalo, ali i da su se videle nakon Zadruge.

– Dobro jutro Ivana Šašić je ovde. Malo sam propratila emisiju, i želim da kažem da Zorica Marković i ja nismo u svađi i da smo se lepo ispričale posle Zadruge 6. Ko nije bio u rijalitiju, ne zna kako je to kad neko unese informacije koje nisu tačne. Mi smo koleginice koje se poštuju, nismo u svađi, niti ćemo biti, niti nas može iko posvađati. – rekla je Ivana Šašič.

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Mislim da je krenula priča, kada se Bojan poveravao Zorici, verovatno se iz Zoricinih komentara naslutilo. – reko je Darko.

– Mislim da je Zorici Marković, sve bilo jasno kada se Ivana Šopić suočila sa Bokijem, tad su svi shvatili da laže. – rekla je Ivana Šašić.

– Drago mi je da si se javila i da si rekla istinu, toliko godine se znamo, ja o tebi mislim sve najlepše, i kao čoveku i ženi i majci. Dobro je da si se uključila, neće moći niko da nas posvađa, džabe kreče. – rekla je Zorica.

– Ja ne mogu da zamerim ni novinarima kada neko kreči laži od početka, ja sve što sam govorila, govorila sam sa dokazima. – rekla je Ivana Šašić.
Jel ste se čuli ti i Boki Kroki posle Zadruge? – upitao je Darko.

– Mi smo na sudu, nema potrebe, mi smo na sudu, ne bi smeo da me kontaktira, i nema razloga. Ja sam toliko poruka dobila i pitanja, kako si mogla da budeš sa takvim čovekom? Dosta se on promenio, posmatrajući ga u Zadruzi sam ga upoznala iznova. – rekla je Ivana Šašić.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Kažem da u početku nije bio takav nešto se desilo u njegovom životu dok sam ja bila u Zadruzi 4, totalno drugog čoveka sam zatekla na parkingu. Mi od toga nismo zajedno, mir nema cenu. – rekla je Ivana.

– Kako bi reagovala kada bi od Bokija dobila poziv da pevaš u Etno selu? – upitao je Darko.

– Puno košta, u Etno selu 10e dan. To puno košta. Daleko lepa kuća. Car je sve znao, ali ga je ispoštovao jer ga je on i ubacio u Zadrugu. – rekla je Ivana.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA! “To je karma!” Bez dlake na jeziku o pobedi Aleksandre Nikolić! ŠOK PRIZNANJE “Klanjao sam u Zadruzi”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.