UNAPRED DOGOVORENO SA PRODUKCIJOM: Ovu rijaliti zvezdu VRAĆAJU u “Zadrugu” – U ugovoru naznačeno…

 UNAPRED DOGOVORENO SA PRODUKCIJOM: Ovu rijaliti zvezdu VRAĆAJU u “Zadrugu” – U ugovoru naznačeno…

Foto: SD/ilustracija

Rijaliti učesnica, Jelena Golubović, sredinom januara napustila je imanje u Šimanovcima, a kako je saopšteno od strane produkcije, ona će se vrlo brzo vratiti u Belu kuću.

Izvor blizak Jeleni navodi da se ona trenitno nalazi u Moskvi, kako bi potvrdila svoj akademski status u Rusiji. 

Kako je izvor još istakao, neposredno pred ulazak u “Zadrugu”, ona se dogovorila sa produkcijom da u jednom momentu, na kratko, napusti rijaliti iz gore pomenutog razloga, a sve je to jasno naznačeno i u njenom ugovoru.

– Jelena je u Moskvi kako bi potvrdila svoj akademski status u Rusiji. Ona se direktno iz Moskve vraća u rijaliti. Jelena je izlazak iz “Zadruge 6” unapred dogovorila sa produkcijom i sve je jasno naznačeno u ugovoru, tako da će se uskoro ponovo naći na malim ekranima – rekao je izvor.

Jelena Golubović
Foto: Instagram printscreen/jelenagolubovic_official

Inače, kako se pisalo, Jelena Golubović ušla je u rijaliti da bi navodno vratila dug za kredit od 25.000 evra, koji je uzela kako bi pomogla svom sada već bivšem dečku. Kada mu je dala novac, on je navodno pobegao iz zemlje.

Jelena je navodno poslednjih šest meseci bila u vezi sa jednim čovekom, kome su zatrebale pare kako bi proširio svoj biznis, a ona se ponudila da mu pomogne zbog čega je završila navodno na psihijatriji jer je prevario i pobegao iz Srbije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.