“UMRO U RANIM JUTARNJIM SATIMA!” Glumac (34) ispustio poslednjih dah u naručju voljene supruge!

 “UMRO U RANIM JUTARNJIM SATIMA!” Glumac (34) ispustio poslednjih dah u naručju voljene supruge!

Foto: Shutterstock

Brodvejski glumac, Kventin Oliver Li, preminuo je u 34. godini, a vest o njegovoj smrti je objavila njegova supruga. Šest meseci pre smrti, Oliveru je dijagnostikovan rak debelog creva četvrtog stadijuma.

Lijeva supruga je na svom Instagramu podelila emotivne reči upućene pokojnom suprugu:

– Kventin je umro u ranim jutarnjim satima. Bio je to najlepši trenutak u mom životu. Videla sam njegove poslednje udisaje, čvrsto ga držala za ruku i osetila kako mu otkucaji srca polako odlaze. Imao je osmeh na licu i bio je okružen onima koje voli. Bilo je mirno i savršeno.

Lijeva supruga nije navela uzrok njegove smrti u saopštenju.

Objavila je sliku svog muža i njihove ćerke i nazvala ga neverovatnim čovekom, mužem, ocem, sinom, bratom, prijateljem, pevačem, glumcem.

– Samanta i ja imamo podršku naše porodice. Molim vas da razumete ako ne odgovorim, ali verujte da smo pročitale vaše poruke i da osećamo vašu ljubav – navela je Lijeva supruga.

Kventin Oliver Li
Foto: Youtube printscreen/ The Phantom of the Opera

Lijeve brodvejske zasluge uključuju “Princ od Brodveja” i “Caroline, or Change”. Takođe je igrao glavnu ulogu u “Fantomu iz opere”.

Produkcija “Fantoma iz opere” je na svom verifikovanom Instagram profilu napisala:

– Porodica Fantom je tužna što čuje za smrt Kventina Olivera Lija. Kventin je sjajno predvodio našu turneju po Severnoj Americi 2018. Naša srca su uz Kventinovu porodicu i prijatelje.