UMESTO PROSLAVE PUNOLETSTVA, NJEGA SAHRANJUJU! Meštani izneli JEZIVE detalje o utapanju momka (17) u Kolubari!

 UMESTO PROSLAVE PUNOLETSTVA, NJEGA SAHRANJUJU! Meštani izneli JEZIVE detalje o utapanju momka (17) u Kolubari!

Foto: Shutterstock/Pixabey

“Trebao je da slavi punoletstvo u oktobru, a sada ga više nema. Uvek je bio nasmejan, pozitivan, pomogao je svojoj porodici. Ugašen je još jedan mladi život, velika tragedija”, rekli su meštani iz lajkovačkog sela Nepričava u kojem je živeo mladić (17) koji se sinoć utopio u reci Kolubari. Prema rečima meštana, on je ceo dan proveo na kupanju u Kolubari sa prijateljima.

– Deo gde su se mladići kupali je plitak. Međutim, ko zna šta se tu desilo. Sudbina, nema drugog objašnjenja. Počeo je da udara rukama u reku i da se davi, ali dok su njegovi prijatelji to videli bilo je kasno. Ušli su u vodu kako bi mu pomogli, ali nažalost ništa nije moglo da se uradi – rekao jedan od meštana.

Kako dalje navodi, porodica je mesecima unazad organizovala mladićevo punoletstvo.

– Otac mu je iznenada umro pre četiri godine od srca. Bio je mlad čovek, ali eto uspeli su da nastave dalje. Momak ima i dve godine stariju sestru koja studira saobraćajni. Jadna devojka ostala bez muške figure, nema više ni oca, a ni brata. On je bio poslušan i vredan, radio je sve po kući, pomagao majci. Dete za primer. Umesto punoletstva, organizovali su sahranu – rekao je izvor.

Ističe i da je mladić danas sahranjen, te da je majka odbila obdukciju.

– Majka nije htela obdukciju jer kako kaže, svakako ne može da ga vrati. Ona je u baš lošem stanju, ne može da dođe sebi od tuge za detetom – kaže ona.

Mesto gde je nastradao popularno među mladima

Kako kaže, mesto na kojem je tinejdžer izgubio život jako je popularno među mladima.

– Mladi stalno odlaze na Kolubaru, tamo ima dosta vikendica. Odlaze na kupanje, druženje, ali da ja znam skoro se nije desila ovakva tragedija – navodi izvor.

Podsetimo, tinejdžer iz lajkovačkog sela Nepričava. sinoć se utopio u reci Kolubari, potvrđeno je iz više izvora.

Do utapanja mladića došlo je u blizini starog železničkog mosta na Kolubari u Lajkovcu, oko 19 časova. Po nezvaničnim informacijama, on je sa društvom sinoć bio na proslavi rođendana prijatelja koji je organizovan na obali Kolubare, kada je u jednom trenutku ušao u reku.

Njegovo telo je pronađeno u blizini mesta na Kolubari, nedaleko od mesta na kojem je poslednji put viđen, a ekipa hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt utapanjem.

Izvor: Blic.rs