UMALO TRAGEDIJA TOKOM UKLJUČENJA U UŽIVO PROGRAM! Detalji borbe za život tinejdžera u Beogradu – voditeljka u ŠOKU (VIDEO)

 UMALO TRAGEDIJA TOKOM UKLJUČENJA U UŽIVO PROGRAM! Detalji borbe za život tinejdžera u Beogradu – voditeljka u ŠOKU (VIDEO)

Foto: Pink TV/Printscreen

Dečak koji je jutros skočio sa Brankovog mosta spašen je brzom akcijom rečne policije. Ljudi koji su ugledali dečaka dok je stajao na mostu pozvali su policiju, koja je odmah reagovala.

Nažalost, uprkos nadama da će dečak odustati od ovog čina, on je skočio u reku. Policija je brzo intervenisala i dečaka izvukla, odmah su ga stavili na nosila i kolima hitne pomoći, u svesnom stanju, upućen je na dalja ispitivanja.

Tokom vođenja programa “Novo jutro” na televiziji Pink, voditeljka Dea Đurđević doživela je veoma neprijatnu situaciju.

Foto: Pink TV/Printscreen

Naime, reporterka televizije Pink nalazila se na brodu sa rečnom policijom, gde je izveštavala o njihovom radu, a upravo u tom trenutku jedan dečak skočio je sa Brankovog mosta.

Rečna policija odmah je krenula u akciju spasavanja lica koje je skočilo u reku, a voditeljka Dea je, u potpunom šoku, nastavila sa programom.

Reporterka, koja se nalazila na licu mesta, potom je rekla da, kada su dobili informaciju šta se dogodilo, iste sekunde su se uputili ka toj lokaciji.

Naime, reč je o dečaku od 16 godina, koji je pokušao da izvši samoubistvo, pripadnici rečne policije su ekspresno delovali.

Dečak je zbrinut od strane medicinskih ekipa.

Voditeljka Dea je na kraju konstatovala kako rečna policija radi sjajan posao i istakla kako je najvažnije da je sa dečakom sve u redu.

BONUS VIDEO: Mesto monstruoznog zločina kod Leskovca