“ULOŽILI SMO 3.000.000 EVRA U TU KUĆU!” Otac pokojnog Vidoja ŠOKIRAN SAZNANJEM da Nikolina prodaje vilu

 “ULOŽILI SMO 3.000.000 EVRA U TU KUĆU!” Otac pokojnog Vidoja ŠOKIRAN SAZNANJEM da Nikolina prodaje vilu

Kuća voditeljke Nikoline Pišek i njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića, koja se nalazi u zagrebačkom naselju Šestine, prodaje se za 1.700.000 evra.

Vest o prodaji luksuzne nekretnine podigla je veliku prašinu, a tim povodom oglasio se i otac preminulog Vidoja, Miša Grof, piše “Alo”.

– Ne mogu da verujem, pa toliko košta samo nameštaj, instalacije, klima-uređaji i aparati koji su postavljeni u toj kući – šokirano je rekao najbogatiji srpski antikvar i otkrio koliko je novca uloženo u njihovu kuću.

– Znam koliko je novca moj sin Vidoje uložio u tu kuću, pa ja sam mu davao novac. Dao sam mu skupocenu kolekciju koju je prodao, on je prodao svoju kolekciju slika… Majka mu je dala brilijante koje je ona od svoje majke nasledila, deo babinog nakita je prodao i uložio u vilu u Zagrebu – tvrdi on.

Grof je istakao da je nakon smrti sina sve izgubilo pravu vrednost.

– U tu kuću je sigurno uloženo oko tri miliona evra. Ne znam da li se prodaje, sada sam od vas čuo za to. Moraću da proverim na koga se uopšte vodi ta kuća, ne znam više ni šta se vodi od imovine na mene, a šta ne. Nakon Vidojeve smrti sve je izgubilo vrednost. Nekada sam bio bogat, a sada ni to moje bogatstvo ništa ne znači. Moguće je da je Nikolina u oglasu napisala jednu sumu, a da zapravo planira da zaradi mnogo više od prodaje te nekretnine – završio je Ristović.

Podsetimo, luksuzna vila izgrađena je 2012. godine, a ove godine je renovirana i ima 420 kvadratnih metara. Nalazi se u zagrebačkom naselju Šestine, a prema podacima sa sajta za oglašavanje, vila ima pet soba. Čine je veliki dnevni boravak, kuhinja koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostor za osoblje. Okućnica navodno ima 1.460 kvadratnih metara.

– Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama na mirnoj ulici s predivnim pogledom i bazenom. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grejanje putem toplotne pumpe, podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, podne obloge po celoj površini kuće – navodi se u oglasu, prenosi Index.hr.

Inače, mediji se spekulisali da je vrednost kuće iznosila oko 800.000 evra donedavno, kao i da su Nikolina i Vidoje podigli navodno dva kredita kako bi je sredili.

Pročitaj još