“ULAZIM U ZADRUGU DA SE OBRAČUNAM SA SINOM I ĆERTIĆEM” Zvezdanovom ocu PREKIPELO – Moka Slavnić prelomio!

 “ULAZIM U ZADRUGU DA SE OBRAČUNAM SA SINOM I ĆERTIĆEM” Zvezdanovom ocu PREKIPELO – Moka Slavnić prelomio!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official/MN Press

Odnos Zvezdana Slavnića i Aleksandre Nikolić već nedeljama unazad intrigira javnost, a iako oni pokušavaju da opovrgnu tvrdnje ostalih zadrugara da među njima ima hemije koja prevazilazi prijateljske odnose, sada se oglasio i njegov otac, Zoran Moka Slavnić, koji je imao mnogo toga da kaže na ovu temu. 

Moka Slavnić je otkrio da pomno prati dešavanja u Beloj kući, a onda se osvrnuo na izjave svoje snajke Ane, kao i sukob sa Urošem Ćertićem koji je njegov sin imao.

Zoran Moka Slavnić
Foto: MN Press


– Naravno da pratim Zadrugu, moram. Ono što je Ana rekla za svadbu Zvezdana i Aleksandre je bila ironična. Ona odlično zna ko je Zvezdan, kao i ja, i svi smo ponosni na njega. Njemu nije otac kriminalac da bi i on to bio, osvetlao je svoj obraz. Ima svoj put i cilj i drži se njega – počeo je Moka, koji se potom osvrnuo na Zvezdanov odnos sa Aleksandrom Nikolić o kom se toliko govori:

– Zaštitnički je nastrojen prema ženama isto kao i njegov otac. Aleksandrina majka je rekla: ”Sve se vidi”. Pa šta se vidi? Gledamo li mi isti program? Govore o nekim pogledima, to su gluposti, tu ništa ne postoji.

Aleksandra Nikolić, Zvezdan Slavnić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official


Zvezdan je ušao u sukob sa Ćertićem upravo zbog toga što je kaskader izjavio da među njima postoji nešto više od prijateljstva, a Moka ne krije da ga je Uroš ovim potezom razočarao. 

Zvezdan Slavnić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ćertić je sve iskonstruisao, tamo samo zlo vlada, a nikad se nije desilo kao sada da za nekoga imaju samo reči hvale kao za Zvezdana. On je sebe dao na dlanu, svoju životnu priču i sve. Uroš se tako zakačio i za Jelenu Golubović, samo da bi joj napakostio i bio u centru zbivanja – priča Slavnić i dodaje:

– Kad budem ušao za Novu godinu, Zvezdana ću da prebijem zbog pominjanja 15 godina robije, nema potrebe za tim. A Ćertic kad tako kaže da poštuje njegovog oca i da ga voli, e sa njim ću se ja obrčcunati, go*no će mu se zalediti. Pominje Dorćol, stanove, neki život, pa gde je to šmekersko ponašanje? Izdao je Zvezdana, da ceni i poštuje i njega i mene, ne bi tako zakuvao stvari, prećutao bi, posebno jer zna da tu ništa ne postoji, sve je ovo namerno uradio. Između Zvezdana i Aleksandre se vidi da nema ništa – zaključio je Moka Slavnić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.