ULAZI U “ZADRUGU 6” SA NANOGICOM?! Isplivali detalji o KONTROVERZNOM rijaliti učesniku: “Pre dve godine…”

 ULAZI U “ZADRUGU 6” SA NANOGICOM?! Isplivali detalji o KONTROVERZNOM rijaliti učesniku: “Pre dve godine…”

Jovana Novakov, vlasnica salona i frizerka po struci, poznatija kao Šmizla iz “Parova” svojim pričama i slikama na Instagramu budi sumnje da je u vezi sa našim poznatim kaskaderom i rijaliti učesnikom “Velikog Brata” i “Zadruge 1”, Urošem Ćertićem.

Dok se mnogi pitaju kako će izdržati njegovo najavljeno učešće u Zadruzi 6 sa nanogicom, ona se sada oglasila za domaće medije i otkrila sve.

– Nemam komentar na to da li smo u vezi, poznajemo se tri godina, Uroš poznaje mog brata, čak je i ušao u Parove na tri dana i to sa mojim ocem pre dve godine i od tada smo jako dobri prijatelji, a imamo i puno zajedničkih prijatelja takođe – ističe ona i dodaje:

– Viđamo se često, volimo motore, tetovaže, a imamo i zajedničke prijatelje u Bugarskoj, odakle smo moj pradeda i ja poreklom. Navijaću za njega svim srcem, a bude li pravio neke greške ući ću da ga izvedem na pravi put – kroz smeh je rekla Jovana.

Uroša je rekao da nema komentar ni na temu Jovane, a ni Zadruge, kao ni slučaja za ilegalno posedovanje oružja, tačnije pištolja za koji je hapšen, a malo je poznata i činjenica da je bio u isto vreme u istražnom zatvoru kad i Stefan Đurić Rasta.

Nama ostaje da vidimo da li ce ući i kako će se stvari odvijati tokom njegovog mogućeg ulaska u Zadrugu 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *