“UKRAO MI JE AUTOMOBIL, OTEO MI TELEFON!” Isplivali JEZIVI DETALJI nasilja u kolima bivše zadrugerke

 “UKRAO MI JE AUTOMOBIL, OTEO MI TELEFON!” Isplivali JEZIVI DETALJI nasilja u kolima bivše zadrugerke

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak bivše zadrugarke Ane Jovanović i njenog dečka koji je bio nasilan prema njoj, psovao je i pljuvao.

Anin Instagram profil, kako ona navodi, hakovao je njen bivši partner Nikola Ilić, prilikom čega su njeni pratioci imali prilike da vide sav prljav veš, a glavni akteri su upravo njih dvoje.

Ona se sada oglasila i otkrila detalje skandala:

– Slučaj nisam prijavila policiji, juče nisam ništa poduzela po tom pitanju, sačekala sam da mi prenoći da se smirim, da ne uradim nešto pogrešno u afektu. Danas već malo dublje razmišljam o svemu. O snimku nemam šta da kažem, jasno se vidi sve. Našla sam se sa njim da mi vrati moj automobil, koji mi je ukrao, oteo mi je moj telefon napravio onaj snimak i uradio šta je uradio. Pobegao iz kola sa sve mojom telefonom, a i ključem od istih. Dovezla sam se do salona kako bih uzela telefon i pozvala nekoga da mi pomogne, pozvala sam naravno prvo svoju porodicu. Nisam znala da je snimak objavljen, pošto nisam imala telefon, nisam mogla ni da vidim šta se na mrežama dešava. Instagram mi je on hakovao, promenio ime, brisao slike, okačio onaj stori, otpratio ljude i Bog zna šta sve – rekla je Ana i dodala:

– Juče stvarno nisam bila u stanju zbog kompletne situacije da se oglašavam, danas sam naterala sebe da izadjem iz kuće i da pokušavam da se ponašam kao da je sve u redu. Jako mi je žao što sam dozvolila sebi, pa i mojoj porodici da ponovo prolaze kroz ovakve stvari. Izneverila sam ih ponovo zbog njega, ali su mi oni naravno pomogli i ovaj put. Jako sam im zahvalna, pošto mi je trenutno psihičko stanje jako loše i hvala Bogu pa imam njihovu pomoć i podršku, pa ću ovo sve nadam se lakše prebroditi – ispričala je bivša zadrugarka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

“Aleks guta Zvezdana pogledom, ODLEPILA JE” Danijel Višić raskrinkao zadrugare