UKIDA SE RIJALITI – ŽELJKO MITROVIĆ DONEO ODLUKU! Propao projekat u koji je uloženo MILION EVRA

 UKIDA SE RIJALITI – ŽELJKO MITROVIĆ DONEO ODLUKU! Propao projekat u koji je uloženo MILION EVRA

Pre tri meseca kao bomba odjeknula je informacija da kreće sa emitovanjem novog rijalitija na Pinku.

Iz produkcije su tvrdili da se sve spremalo u tajnosti godinu dana, te da je u projekat uloženo navodno 1.000.000 evra.

26.avgusta u 22:00 počela je prva epizoda epizoda rijalitija “Adaktarovi” koja je izazvala ogromnu pažnju kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama.

Iako se mnogo pričalo o njima rejtinzi su bili sve manji, te je ovaj format nakon par nedelja prebačen u emitovanja subotom od 13:30 sati.

Mnogi su bili oduševljeni novim rijalitijem, dok su ih drugi nazivali “Čačanskim Kardašijanima”, misleći na popularni američki rijaliri šou, pa samim tim i nisu bili oduševljeni ovim formatom, kao ni porodicom Adaktar generalno, više se očekivalo s obzirom na pompezne najave, ipak, nisu ispunili očekivanja gledalaca.

Samo dve nedelje nakon toga “Adaktarove” su potpuno “skinuli sa programa“, te u termin subotom pustili “Zvezde Granda – specijal“, dok je petkom od 22:00 išla “Zadruga”.

Mesec dana nakon što je Pink prestao sa prikazivanjem ovog formata jasno je da ga više neće biti, ali se par objavljenih epizoda još uvek može pronaći na jutjubu ili na Instagram nalozima takmičara koji su učestvovali u rijalitiju.

Pročitaj još