“UJELA ME ZA SRCE, NE POSTOJI ZA MENE!” Smrt kolege izmirila Draganu i Mileta, a evo u kakvom su odnosu DANAS

 “UJELA ME ZA SRCE, NE POSTOJI ZA MENE!” Smrt kolege izmirila Draganu i Mileta, a evo u kakvom su odnosu DANAS

Dragana Mirković i Mile Kitić, davnih dana, sa kolegama iz Južnog vetra pevali su širom regiona i uživali ogromnu popularnost.

Privatno su negovali veliko prijateljstvo i jedno o drugom govorili biranim rečima. A onda su 2009. godine prekinuli svaki kontakt.

Dragana Mirković i Mile Kitić

Na pitanje kako je do toga došlo svako se držao svoje priče. Jedino što se preklapalo u obe verzije bila je činjenica da je Mile Kitić održao koncert u beogradskoj Areni i da Dragana nije došla.

− Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama je privatna stvar, a vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala. Prvo je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Na kraju je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se malo naljutio – pričao je Mile.

S druge strane, Dragana Mirković je otkrila da nije bilo ni govora o tome da bude gost, već da ju je Mile pitao da li bi njena DM televizija medijski podržala koncert. Na to je, kaže, pristala odmah, bez ikakvog interesa.

Mile-Kitić

– Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao deo nekadašnjeg Južnog vetra. Morao je da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču – rekla je tada Dragana, pa otkrila zašto je htela da ispriča svoju stranu priče:

– Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gde me nisu ni zvali – poručila je tada Dragana i dodala da je neprijatno iznenađena odlukom starijeg kolege da za koncert iskoristi slogan zajedničke pesme “Jači nego ikad”, a da je prethodno ne pita za saglasnost.

Odnos među nekadašnjim velikim saradnicima je tada praktično prekinut, a Mile Kitić je toliko bio ljut da je govorio da ga je Dragana za srce ujela. 

Dragana-Mirković

Ona je mene ujela za srce nekoliko puta i to joj nikada neću zaboraviti. Nije samo koncert u pitanju. Želim joj sve najbolje, ali ne bih voleo da imam nikakav kontakt sa njom. Za mene ne postoji – pričao je Mile Kitić.

dragana-mirkovic,-perica-zdravkovic,-mile-kitic

Međutim, smrt Sinana Sakića, jednog od članova Južnog vetra, promenila je sve. Mile i Dragana su, nakon decenije ćutnje, ponovo ostvarili kontakt, kako bi odali počast preminulom kolegi. 

Danas, njih dvoje su u i te kako dobrim odnosima, da čak zajedno i nastupaju, a Mile je iznenadio sve pratioce društvene mreže Instagram zajedničkim fotografijama uz emotikon srca. Dragana je učinila isto na Insta priči.

stori