UHAPŠENA JANA TODOROVIĆ! Pevačica provela noć u ćeliji: “Van sebe sam, moram prvo da se smirim!”

 UHAPŠENA JANA TODOROVIĆ! Pevačica provela noć u ćeliji: “Van sebe sam, moram prvo da se smirim!”

Foto: Youtube printscreen/Glamur TV HAPPY

Potvrdila je navode, te otkrila šta se zapravo dešava trenutno.

Nakon što je odjeknula informacija da je popularna folk pevačica Jana Todorović uhapšena u Cirihu, te da je zbog ne posedovanja dozvole da održi nastup koji je bio već uveliko zakazan, provela noć u zatvorskoj ćeliji, javnost je ostala zgranuta.

Ekipa portala Srbija Danas odmah je kontaktirala Janu, ne bi li proverila da li su navodi istiniti, te otkrila da jeste reč o relevantnoj informaciji, a uzrujana pevačica je otkrila šta se zapravo desilo.

Jana Todorović
Foto: ATA images

Na pitanje da li je istinita informacija da je uhapšena, pevačica nije želela da ostane nema, te je imala spreman odgovor, uprkos tome što je uzrujana.

 Dobro, dešava se i to… Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Ja sam sada sletela na jedno mesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem – započela je Jana.

Takođe se pojavila i informacija kako je njen kolega Ljuba Aličić imao zamerku na račiun pevačice, te izjavio kako treba da je bude sramota zbog činjenice da nije došla na zakazan nastup, a Jana je otkrila kakav je njen stav na ovu temu.

– Ja ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Možda je njemu to izletelo, možda nije tako mislio, a možda ga je neko nagovorio da tako nešto kaže, mada istina je da on nema 5 godina da može neko da ga nagovara, ali ja imam super prijateljski odnos sa Ljubom i poštujem ga kao kolegu. Odrasla sam uz njegove pesme i ništa mu ne zameram, čak i da jeste tako nešto rekao, ja mu opraštam. Sigurno nije bio zlonameran – ovim je Jana Todorović zaključila svoju izjavu za portal Srbija Danas.

Jana Todorović
Foto: Srbija Danas