UGROZILA ŽIVOT I ZDRAVLJE SVIH UČESNIKA “Elite”: Miljana Kulić učinila zabranjeno – veća havarija sprečena

 UGROZILA ŽIVOT I ZDRAVLJE SVIH UČESNIKA “Elite”: Miljana Kulić učinila zabranjeno – veća havarija sprečena

Foto: Printscreen/TV Pink

Nečuveno!

Miljana Kulić, jedna od najaktuelnijih rijaliti učesnica i neko ko je kroz sve ove sezone i razne rijaliti formate zabavljao gledaoce, često ume da podeli javnost.

Miksi se trenutno nalazi u “Eliti” i bespredmetno je naglašavati da je i tu vodeći stub priče i gledanosti. No, kako to sa njom obično biva, Miljana je uspela da napravi jednu ekscesnu situaciju, koja je umalo mogla da izbije u pravi haos i ugrožavanje života i zdravlja ostalih takmičara. Evo o čemu je reč.

Miljana Kulić
Foto: Printscreen/TV Pink

Miljana je tokom jedne od svojih mnogobrojnih svađa i prepirki sa ostalim cimerima, otišla u spavaću sobu i pokušala da se na miru pomoli Bogu za, verujemo zdravlje i blagostanje svoje porodice.

U tom momentu je nastala, baš kao što smo napisali, ekscesna situacija koja je mogla da preraste u pravu kobnu tragediju.

Miljana je po završetku molitve pokušala ponovo da zapali tamjan i to prilično nevešto kada je sve postavila na krevet koji je bio prekriven posteljinom, odnosno tkaninom koja je lako zapaljiva.

Ovim postupkom je dovela u opasnost život i zdravlje, ali i bezbednost svih ostalih ukućana. Na svu sreću, sve je bilo u najboljem redu na kraju i ništa se loše dogodilo nije, osim komentara na socijalnim mrežama, budući da Miljanu nimalo štedeli nisu.

činija
Foto: Printscreen/TV Pink

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.