UDAVIO SE DOK JE POKUŠAVAO DA SPASI PORODICU! Tragedija pred doček Nove godine

 UDAVIO SE DOK JE POKUŠAVAO DA SPASI PORODICU! Tragedija pred doček Nove godine

Foto: Profimedia

Britanac se utopio dok je pokušavao da spase svoju porodicu na odmoru.

Porodica plivala u reci kada je nivo vode počeo naglo da raste usred jake kiše. Remo Daglas (34) iz Istona u Bristolu uspeo je da odvede svoju partnerku Nikolu-Li (Niki) Kameron i njegovu poćerku Kloi-Li Gejl na sigurno iz reke. Vratio se po Nikijevu 11-godišnju nećakinju Brehaniju Sindejl, ali nije uspeo da je spasi i Remo i Brehanija su se tragično udavili.

Meštani i očevici izvukli su Rema i mladu devojku iz vode i oboje su prebačeni u bolnicu, ali su konstatovani mrtvi. Tragedija se dogodila samo nekoliko dana pre prvog rođendana njegove ćerke, koji su Remo i Nikola planirali da proslave na Jamajci.

Remo je odrastao u Istonu i Barton Hilu i pohađao osnovne škole Banerman Roud i Barton Hil, pre nego što je otišao na St George Communiti College, sada Gradsku akademiju. U školi je bio poznat po svojim glumačkim i muzičkim veštinama, nastupajući na sceni u Kolston holu i Bristolskom hipodromu, i formirajući rep grupu sa svojim prijateljima.

Remov shrvani brat Konate Daglas rekao je da su njegova porodica i prijatelji ostali “slomljenog srca”.

On je za Bi-Bi-Si rekao: “Ulepšao bi svaku prostoriju u kojoj se nalazi. Svi su šokirani i slomljenog srca. To je poražavajuće za mene. Bio mi je i brat i prijatelj. Bio je duhovita osoba koja je volela da zasmejava ljude. Bio je život i duša zabave.”