UDARNIČKI SA IVANOVIĆEM PRED ASVEL: Trening je trajao do pola 12

 UDARNIČKI SA IVANOVIĆEM PRED ASVEL: Trening je trajao do pola 12

Foto: MN Press

KK Crvena zvezda igra u četvrtak sa Asvelom u Beogradu (19) u okviru Evrolige i tako će sa novim trenerom Duškom Ivanovićem tražiti drugu pobedu u elitnom takmičenju.

Priča se da je trening Zvezde u utorak trajao satima, navodno od 17.00 do 22.00, a to je kroz osmeh prokomentarisao i crnogorski stručnjak.

– Radili smo do pola 12. Momci imaju predispoziciju da rade, kao što sam video i ranije – čvrsti su. Ono što sam primetio na dosadašnjim utakmicama i za ova dva treninga, potrbeno im je strpljenja i vere. Kada bi to imali sutra, mnogo bi nam pomoglo. Nisam pokušavao mnogo da menjam, jer ne bi imalo efekta. Neki detalji moraju da se menjaju, u odbrani i napadu, ali su strpljenje i vera na prvom mestu.

Sa Lukom Vildosom je već sarađivao u Baskoniji, sa kojom su osvojili ACB ligu 2020. godine.

– Njemu će olakšati, jer zna o čemu se radi i može da pomogne momcima, da sve to ide brže. Ovo su pravi profesionalci i sve će to brzo prihvatiti. Nedostaje vremena, ali tako je kako je, nema opravdanja.

Pred Zvezdom je meč sa francuskim Asvelom, koji ima učinak 3-4.

– Ekipa koja igra veoma brzo, agresivno u tranziciji, u situaciji jedan na jedan… Imaju veliki broj igrača koji mogu da reše situacije jedan na jedan, košarkaše koji imaju izvanredne procente šuta za tri poena i Fala koji je dominantan u reketu. Izvanredno koriste kvalitete koje imaju – istakao je Ivanović.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *