UDARIO JU JE JEDNOM PA SE VRATIO U RIKVERC! Vozač kombija usmrtio devojčicu (3), stavili dete u vozilo, suvozač vikao – DAJ GAS!

 UDARIO JU JE JEDNOM PA SE VRATIO U RIKVERC! Vozač kombija usmrtio devojčicu (3), stavili dete u vozilo, suvozač vikao – DAJ GAS!

Foto: Profimedia

Dete staro tri godine stradalo je na Karaburmi kada ga je udario kombi koji je vozio muškarac (28) u Kornatskoj ulici. Nesreća se desila oko 12.20 sati. Kako se saznaje, mladić je mislio da je u pitanju pas, a ne dete. Udario ju je jednom, pa se vratio u rikverc. Još jedna osoba je bila u vozilu sa njim.

Nakon što su videli šta su uradili, stavili su pregaženo dete u vozilo i hteli da pobegnu, a suvozač je vikao “daj gas, daj gas”, ali su ih komšije sprečile da napuste mesto tragedije. Nakon toga, rođak i još jedan komšija su zajedno sa vozačem kombija odvezli dete u dom zdravlja.

Roditelji nisu prisustvovali događaju – priča baka preminule devojčice, a kako saznajemo, oni su stigli tek oko 15 sati, vidno uznemireni i u rastrojstvu.

Sa devojčicom koja je nastradala bilo je još dvoje mlađe dece koja su se igrala. Kada je kombi krenuo ka njima, njih dvoje su se na vreme sklonili, a devojčica od tri godine je ostala da se igra na stovarištu pored kuće, neprimetivši opasnost, i tako, nažalost, nastradala. Na licu mesta je desetak policajaca.

Izvor: Blic