“UDARILA JE NA ALEKSANDRU, JA ĆU JE BRANITI I UDARITI JOŠ NIŽE!” Car zarežao na Anu Ćurčić, stao na stranu Nikolićeve

 “UDARILA JE NA ALEKSANDRU, JA ĆU JE BRANITI I UDARITI JOŠ NIŽE!” Car zarežao na Anu Ćurčić, stao na stranu Nikolićeve

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” voditeljka je sledeće pitanje pročitala za Anu Ćurčić, te se pokrenula tema svađe sa Filipom Carem i Aleksandrom Nikolić koja je juče tresla Belu kuću.

– Pričala si Zorici da je Aleks dobra duša, je l to i dalje misliš – glasilo je pitanje.

– Mislim da je dobra i naivna, ali mi je pokazala drugu stranu. Iskreno naivna je ali i pokvarena. Ne mislim da je zla, ima ona dobru dušu i naivna je baš, ali juče je bila zlonamerna, mislim da je išla sa ciljem da me povredi – rekla je Ana.

– Ja sam juče bila iskrena, nisam ćoškarila o njoj, ali sam rekla šta mislim. Po mom mišljenju je bilo zlonamerno ono što je juče pričala o meni. Sve u svemu rekla sam šta i kako, ona jeste dobra, ali mi se njena mišljenja kose. Ona je juče vikala na mene, bila sam iskrena, a ne zlonamerna, a meni je zlonamerno to kada to kada pričaš iza leđa a ne u lice – rekla je Ana.

– Ja sam tražila da priča iskreno, a ona je govorila da ne priča o meni,a sve vreme je pričala o meni, i ja sam bila izrevoltirana. Mnoge stvari je rekla za koje sam se lično iznenadila – rekla je Ana.

– Ti nju sada da pitaš da li je mislila na mene, ona bi govorila da ne misli na mene. Provlači mene i Filipa i na našu vezu, a ona poriče. U pušioni je pričala o meni i rekla da je pričala o Ivanu – rekla je Ana.

– Reci jednom, kako jeste, reci kako si mislila, zadnji dan si ovde, reci – dodao je Janjuš.

– Meni nije jasno da u jednom odgovoru imaš dve reči, dobronameran i zlonameran. Ona nema direktne odgovore. Ja mislim da Ana svaki komentar tretira kao napad na nju. Ja da sam Ana, rekao bih sve što imam, a ne ovako. – dodao je Mića.

– Da je Ana realna, rekla bi sve iskreno. Ana nije imala iskreno mišljenje ni prema kome, osim prema Zorici, o svima je menjala. O Aleksandri je ko zna koliko je puta menjala mišljenje, ona je nju uvredila više puta, a kada je ušla je branila. Moj i Anin konflikt je nepotreban bio juče, ali ko bude udarao nisko na Aleksandru ja ću je braniti i udariti još niže. Ona je sve vreme govorila kako će sve reći o Aleksandri, a ništa nije rekla – govorio je Car.

– Ja sam joj rekla šta si ti rekao. Ja mogu da kažem svima sve u lice, ali neću. Onima kojima sam htela da kažem sam rekla. Ti si meni rekao da sam narkomanka, meni Aleksandra nije niko i ništa da bi me pogodilo njeno pitanje – dodala je Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZVEZDAN SE PLAŠI BULIĆA: Kačavenda u pratnji obezbeđenja “Životno smo ugroženi od kada je izašao! Prijavila sam policiji!”

KLIK OVDE