UDAJE SE MILJANA KULIĆ: Izboru mladoženje se niko nije nadao, a stiže i beba!

 UDAJE SE MILJANA KULIĆ: Izboru mladoženje se niko nije nadao, a stiže i beba!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija “Zadruga”, ali i van Bele kuće ne prestaje da šokira javnost.

Pored svih skandala koji je prate, Kulićeva je progovorila o svojoj ljubavi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, pa je otkrila da planiraju venčanje u septembru.

Miljana i Bebica

– Bićete obavešteni blagovremeno, ali planiramo u septembru – rekla je Miljana, pa otkrila da li rade na bebi, budući da zbog njene operacije i komplikacija nakon intervencije, ona nije smela da ostane u drugom stanju iz zdravstvenih razloga.

Između ostalog, Kulićeva je govorila i o planovima za budućnost, pa je naglasila da je definitivno završila sa rijaliti karijerom.

– Završila sam sa “Zadrugom” i rijaliti karijerom, planiram biznis da otvorim u Nišu i da obezbedim Željka, za to ću iskoristiti novac, koji je na sigurnom kod moje majke i potrošiće se na pravi način – rekla je ona.

Miljana Kulić, Nenad Macanović

Podsetimo, Nišlijka je nedavno optužila svog verenika Nenada Macanovića Bebicu da ju je pretukao, a potom je priznala da je bila u alkoholisanom stanju i da je sve slagala.

– Nije istina. Laž je. Napila sam se, posvađali smo se nešto – odgovorila je Kulićeva na pitanje da li je istina da ju je Bebica pretukao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.