UBOLA GA MAKAZAMA, pred vratima ostala LOKVA KRVI: Ivan Marinković povređen nakon brutalnog okršaja!

 UBOLA GA MAKAZAMA, pred vratima ostala LOKVA KRVI: Ivan Marinković povređen nakon brutalnog okršaja!

Bivša takmičarka “Zadruge”, Miljana Kulić nedavno je komentarisala oca svog deteta Željka – Ivana Marinkovića i njegovu devojku Jelenu Ilić.

Kulićeva je istakla kako Marinkovićeva lepša polovina treba da ide na lečenje (detaljnije OVDE), a ovu njenu reakciju izazvao je navodni komentar Ilićeve da će tražiti starateljstvo nad Miljaninim detetom.

Ivan Marinković

Prošla godina bila je posebno traumatična za trenutnog takmičara “Zadruge” Ivana Marinkovića i njegovu devojku Jelenu, jer se njihov sukob umalo nije završio tragedijom.

Marinković se nakon žestoke svađe na Novom Beogradu, koja je eskalirala fizičkim obračunom između njega i verenice Jelene Ilić, preselio u novi stan na neko vreme.

Komšije su prijavile policiji da se u stanu u kome žive Jelena i Ivan čuje buka, te da se i ispred istog nalazi lokva krvi. Prema rečima izvora navodno je Marinković najpre verenici zadao tri-četiri udarca otvorenom šakom, a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice.

Jelena Ilić

Marinković je tada prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta. Ovo nije prvi put da se par potukao. To su često činili u rijalitiju “Parovi” na oči milionskog auditorijuma. Ilićevoj je smetalo što je Ivan konzumirao često alkohol, pa ga je često u besu fizički povređivala.

No, uprkos svim sukobima, par je uspeo da održi svoju vezu već godinama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.