“U ZADRUGU VIŠE NI ZA MILIJARDE EVRA!” Imao je najbolji UGOVOR, a nakon svega ga je BLAM i sramota!

 “U ZADRUGU VIŠE NI ZA MILIJARDE EVRA!” Imao je najbolji UGOVOR, a nakon svega ga je BLAM i sramota!

Kaskader i bivši zadrugar Uroš Ćertić diskvalifikovan je iz “Zadruge 6”, posle koje je bio u svojevrsnoj medijskoj ilegali, ali je rekao šta misli o bivšim cimerima.

Najviše je imao reči o onim najaktuelnijim zadrugarima, sa kojima se, priznaje, i družio pre početka rijalitija. On je imao žestoke optužbe na račun Zvezdana Slavnića, Anđele Đuričić i Ane Ćurčić, ali ni ostale nije previše štedeo.

Uroš Ćertić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić


– Jesam ih urnisao brutalnim izlaganjima i ukazivao na njihove laži, mane, manipulacije, šestostruke aršine. Ja sam solo igrač, borio sam se protiv dve trećine kuće sve vreme, nikad lakše mi nije bilo, iskreno, bilo je fizičkog kontakta, ali tamo nije teško biti mudar. Imao sam odlične uslove što se tiče svega, baš svega, neko s mojim uslovima i ugovorom bi ostao tamo 10 godina – rekao je on po izlasku.

Nakon strogog ukora Velikog šefa, o čemu smo već pisali, bivši zadrugar je imao potrebu da se ponovo obrati javnosti.

Uroš Ćertić
Foto: instagram printscreen/ukicertic


– Koliko mi j tek sad drago što posle ovoga sinoć što nisam tamo da crvenim sa ljudima koji se prave da ne crvene, i da tek večeras ustanem i od sramote i izađem. Svaka čast, Miki, jedini i uz mene tada osetio ovu dozu sramote. Nikada više u “Zadrugu”, ni za milijarde evra! Čuj, poređenje sa akcionim filovima! Dobro, projekat se brani svim silama, ali ko ima mozga… Blam, blam i sramota! I moja, ali bar malo manje. Nikada – napisao je revoltirano učesnik koji je takođe imao ispade .

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.