“U UGOVORU IMA RAZGOVOR SA DECOM JEDNOM MESEČNO!” Nakon snimka ŠAPUTANJA Ane i Zorice, haos na društvenim mrežama

 “U UGOVORU IMA RAZGOVOR SA DECOM JEDNOM MESEČNO!” Nakon snimka ŠAPUTANJA Ane i Zorice, haos na društvenim mrežama

Danas je pokrenuta gomila komentara i “teorija zavera” kada je Ana Ćurčić uhvaćena kako priča sa Zoricom Marković, koja je bila u poseti lekaru radi redovne kontrole.

Tom prilikom je Zorica navodno prenela Ani da je sa njenom decom sve u redu, ali se Ćurčićeva i naljutila jer nije dobičla dovoljno informacija od svoje prijateljice O ČEMU DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Odmah je krenula i lavina komentara a jedan od komentara se istakao jer je pominjao Anin ugovor.

Naime, jedan od gledalaca koji je prokomentarisao ovaj video smatra da Ana navodno ima u ugovoru pozive telefonske sa svojom decom, o čemu je ona i govorila više puta ali i u tom razgovoru sa Zoricom, Ana je rekla da će tražiti da stupi u kontakt sa decom.

 Ona po ugovoru ima jednom mesečno poziv sa decom, a ugovor niko od dece nije video jer je ona rekla da ulazi samo na mesec dana, e ona ovde govori o svojoj kćerci, s obzirom da joj produkcija jos nije poziv dala, misli da je Iva ljuta na nju i zato govori da li mi je oprošteno, u fazonu ako zna da joj je oprostila što je slagala za ulazak, ona će mirno nastaviti, ako ne, ona bi izasla pod cenu kazne i od 100.000 evra,a ne 50.000. O tome je reč ovde. – glasio je jedan od opširnijih komentara na ovoj Instagram stranici gde je objavljen video Ane i Zorice.

Koliko ima istine u ovoj izjavi jednog od vernih fanova koji prate svaki korak zadrugara, ostaje nam da saznamo…

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Marija Kulić je bila u Etno selu! Bane Đokić progovorio: Izneću ko se sve razvlačio i krio po sobama