U SUDNICI KLJUČA ATMOSFERA: Ponovo odloženo suđenje za ubistvo Velibora Dunjića

 U SUDNICI KLJUČA ATMOSFERA: Ponovo odloženo suđenje za ubistvo Velibora Dunjića

Foto: Facebook/Printscreen/@VeliborDunjicJedanJeOdNas

U Višem sudu u Beogradu danas je odloženo suđenje za ubistvo vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića koje se dogodilo ispred splava Džimis 2014. godine.

U sudnicu su, osim okrivljenih, pristupila dva svedoka, dok se nisu pojavili Branilac Nemanja Jovović koji nije došao zbog hirurške intervencije, Svedok Mladen Drašković, koji je izostanak, kao i ranije, opravdao lošim zdravstvenim stanjem, kao i svedoci Stojan Milićević, kom poziv ponovo nije uručen jer živi u inostranstvu i Nenad Nešić, čiji je poziv vraćen.

Svedok Vladimir Mitić, koji je bio prisutan u sudnici, negodovao je zbog ponovnog odlaganja suđenja.

– Pošto ja nisam svedok koji je toliko bitan, da li ja mogu da budem ispitan van ovoga, kako ne bih morao stalno da dolazim? – pitao je.

Sudija mu je odgovorila da to nije moguće jer je on svedok koji je predložen optužnicom, kao i da branioci imaju pravo da mu postavljaju pitanja.

– Da li ja mogu onda da priložim zdravstvenu dokumentaciju? Pošto vidim da ovde odsustvo pravdaju slomljenim noktom na malom prstu, evo ja imam dokumentaciju koju želim da predam, u kojoj je navedeno da ja imam zakazanu magnetnu rezonancu za 4. april 2024. godine – dodao je svedok.

– Pošto ste zdravi pravi, dođite vi lepo na sledeće ročište – odgovorila je sudija.

Suđenju je prisustvovao i brat Velibora Dunjića. Naredno ročište zakazano je za 31. mart.