U SAČEKUŠI UBIJENA FITNES INSTRUKTORKA U NOVOM SADU! Teodora je napravila kobnu grešku – ovo je MISTERIJA zločina (VIDEO)

 U SAČEKUŠI UBIJENA FITNES INSTRUKTORKA U NOVOM SADU! Teodora je napravila kobnu grešku – ovo je MISTERIJA zločina (VIDEO)

Foto: Facebook

“Na srcu je bolna rana, znam, anđeo si sada, na boljem mestu si jer u nama živiš ti, ponekad u san svrati mi. Postoji zemlja živih i zemlja mrtvih, a most između njih je ljubav. Samo ona jeste i samo ona ima smisla… Boleće dok ti se ne pridružim…” Ovo je poruka sa murala oslikanog na jednoj novosadskoj zgradi ispred koje je pre šest godina ubijena fitnes instruktorka Teodora Kaćanski (30).

Ubijena je 19. novembra 2016, a još uvek se ne zna ne zna ko je kobnog dana iz zasede prišao automobilu u kojem se Teodora nalazila i u nju ispalio smrtonosne hice.

Do pucnjave je došlo u novosadskom naselju Telep, na parkingu u Somborskoj ulici, u večernjim satima, kada su se Teodora i njen dečko Nenad Stević dovezli kolima.

Kobna greška

Za volanom se u tom trenutku nalazio Stević, koji je uparkirao crni džip preko puta zgrade i otrčao do stana u kome je nešto zaboravio. Tada je, kako se pretpostavlja, nesećna devojka napravila kobnu grešku jer je sa mesta suvozača prešla na mesto za volanom. Koji trenutak kasnije, iz žbunja je izleteo napadač i kroz zatamljena stakla iz tetejca ispalio nekoliko hitaca u Teodoru.

Pogođena u vrat, noge i grudi prevežena je u Klinički centar Vojvodine ali su povrede, naročito ona na vratu, bile takve da je, uprkos naporima lekara, nakon tri dana podlegla povredama.

Rezultati istrage ukazuju na to da je Teodora ubijena greškom i da je prava meta bio njen momak, koji ima policijski dosije, na čije me mesto u džipu sela, i da iza te likvidacije stoji suparnička ekipa, a Nenad Stević dovodio se u vezu sa “veterničkim klanom”, na čijem je čelu bio Nenad Opačić, uhapšen tokom policijske akcije “Sablja”, a zatim i osuđen na dugogodišnju robiju, na kojoj je, tokom slobodnog vikenda, i likvidiran, a tada je smrtno stradala i njegova supruga.

Ubica je šepao

Istražitelji su sa zgrade u kojoj je živela sa Stevićem, uzeli snimke video-nadzora. Ključni snimak, navodno bio je izuzetno lošeg kvaliteta i nije se videlo lice napadača. Međutim, naziralo se da je ubica šepao na jednu nogu. Inspektori su imali određena saznanja ko bi to mogao biti, ali na licu mesta nisu pronašli njegov DNK.

Kaćanski je u Novom Sadu važila za vrednu devojku, koja se bavila fitnesom i koja je sama zarađivala novac za život, a Stević je, kako su mediji navodili, inspektorima do detalja ispričao šta se kobnog dana desilo, međutim, pitanje je da li je otkrio motiv zločina u kome je on bio meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *