“U NOVEMBRU JOJ JE PRVI ROĐENDAN” Devojčica gledala kako joj majka umire, a prijatelj monstruma iz Gradačca otkrio nove detalje

 “U NOVEMBRU JOJ JE PRVI ROĐENDAN” Devojčica gledala kako joj majka umire, a prijatelj monstruma iz Gradačca otkrio nove detalje

Foto: Instagram

Nakon jezivog masakra u Gradačcu, u kojem je Nermin Sulejmanović ubio tri osobe, a tri ranio, za portal Republika, oglasio se prijatelj ubice

Ubica iz Gradačca, odranije je poznat policiji, a kako kaže njegov prijatelj, uprkos želji da se promeni išao je uvek “krivim putem”.

– Nermin je imao burnu prošlost. Poslednjih par godina je sve to ostavio iza sebe i odlučio da se posveti sportu, otvorio je čak i svoju teretanu u Bosni, gde je, između ostalog, držao određene fitnes programe. Totalno se smirio i povukao iz loših priča, ne znam šta mu je kliknulo da tako nešto uradi, šokiran sam – rekao je prijatelj ubice.

Tragična scena koja nikog nije ostavila ravnodušnim, jeste trenutak kada je devojčica, koja nema ni punih godinu dana, gledala kako joj majka umire. 

Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Kako dodaje sagovornik, nije bio upoznat da je Nermin tukao svoju suprugu.

– Bio sam upućen u priču da oni ne žive zajedno i da nisu u dobrim odnosima, ali, nisam znao da je bio nasilan prema njoj. Nisam imao hrabrosti da pogledam snimak, a najteže mi pada što je u jednom danu beba ostala bez oba roditelja, ostalo je siroče. Devojčica nema ni godinu dana, u novembru joj je prvi rođendan – rekao je utučeni prijatelj.

Podsetimo, Sulejmanović je rano jutros, krvnički pretukao suprugu, a zatim joj pucao u glavu hicima iz pištolja, to je uradio dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Nakon toga je seo u automobil i otišao u nepoznatom pravcu, ali nije se zaustavio na jednom ubistvu.

Drugi put se javio uživo na Instagramu nakon stravičnih ubistava koji je počinio.

Žena je trebalo samo da shvati ozbiljnost i to je to. Ubio sam još dva dušmana. I to je to. Beba je na sigurnom. Ubio sam još dva dušmana, oca i sina, kako su mi samo naletili – rekao je u drugom lajvu na Instagramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *