“TVOJE DETE ŠETA UJAK I ZADRUGARI, A MOJE DETE MOJA SUPRUGA I JA!” Miljan udario na očinstvo Marinkovića

 “TVOJE DETE ŠETA UJAK I ZADRUGARI, A MOJE DETE MOJA SUPRUGA I JA!” Miljan udario na očinstvo Marinkovića

Danas je produkcija obavestila zadrugare da treba da održe porodični sastanak, međutim odmah na početku je došlo do svađe Miljana Vračevića i Ivana Marinkovića.

Vračević je “udario” i na očinstvo Marinkovića, vezano za odnos sa malim Željkom Kulićem.

Prva tema bio je rođendan Ivana Marinkovića kome je prisustvovalo malo zadrugara iz Bele kuće:

– Nešto što je meni zasmetalo, svi smo mi rijaliti učesnici, a ovde pokazujemo kakvi smo ljudi. Mislim da bi trebali svi da ispoštujemo bilo da li je slava ili rođendan, da dođemo, pojedemo, popijemo. Na slavi su svi bili, ali opet to govori o njima – rekao je Mikica.

– Ja nisam došao isključivo jer bi vaš Mića rekao: “Došao si da jedeš kod nas”. Ja sam juče pekao roštilj za sve nas, Mića mi je rekao: “Došao si da jedeš kod nas”, našao je zamerku gde sam seo da jedem. Ja sam roditelj kakav sam, došao sam na televiziju kao Miljan Vračević, nisam ničiji sin, brat ili muž. Bilo bi lepo da vašu ekipicu podignete na viši nivo nečim drugim, ne provokacijama. Ima granica u igranju rijalitija gde ne bi trebalo da zalazite. Toliko je jadno kada ti neko priča kakav si roditelj. Tvoje dete šeta ujak i zadrugari, dok moje dete šeta moja supruga, ja. Kad imate nešto kažite, a ne da mi šaljete nekoga ili kod Bokija kao: “Ma napu*i mi se Filip ku**a” – ubacio se Miljan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZABRANJEN NA PINKU – Ekskluzivno Bebica progovorio “Miljana i ja nećemo raskinuti nikada Mariju volim kao majku”

CELA EMISIJA KLIK OVDE