TUŽNE VESTI – Poznatom muzičaru DIJAGNOSTIKOVAN RAK: “Počinjem sa LEČENJEM!” Prijatelji i kolege mu pružaju podršku

 TUŽNE VESTI – Poznatom muzičaru DIJAGNOSTIKOVAN RAK: “Počinjem sa LEČENJEM!” Prijatelji i kolege mu pružaju podršku

Gitarista benda Oasis Pol Arturs (56), poznat pod nadimkom Bonehead, objavio je da mu je dijagnostifikovan rak krajnika. U utorak je na Tvitteru otkrio svojim fanovima da će uzeti pauzu od nastupanja, kako bi mogao početi s lečenjem.

  • Samo da vas sve obavestim da ću uzeti pauzu od nastupanja neko vreme. Dijagnostifikovan mi je rak krajnika. Dobra vest je da je to izlečivo i da ću uskoro započeti s lečenjem. Obaveštavaću vas kako ide – napisao je on.

Polov kolega iz benda, frontmen Lijam Galadžer (49) oglasio se na društvenim mrežama i poželeo mu brz oporavak.

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FBoneheadsPage%2Fstatus%2F1518979643927371777&widget=Tweet

  • Šaljem ogromnu ljubav jedinom Boneheadu i njegovoj porodici, želim ti brz oporavak, svi mislimo na tebe, vratićeš se na stejdž pre nego što mogu reći ‘r’ radimo – poručio mu je Lijam.

Pol je najpoznatiji kao suosnivač Oasisa tokom njihovog vrhunca 90-ih, kao gitarista i povremeni klavijaturista, a bend je napustio 1999. kako bi provodio više vremena s decom.

Polov poslednji nastup pre njegove objave bio je 28. marta, gde je nastupao s Lijamom na koncertu za “Teenage Cancer Trust”.

Bonehead je bio redan na turnejama benda i jednokratnim nastupima, a trebao se pridružiti Lijamu na njegovom dugo očekivanom povratku u Knebworth u junu, piše “Daily Mail”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *