TUŽNE VESTI IZ DOMA SLAVNIĆA – Moka je ostao bez nje: Zvezdan ne zna još šta se desilo

 TUŽNE VESTI IZ DOMA SLAVNIĆA – Moka je ostao bez nje: Zvezdan ne zna još šta se desilo

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official/Happy Entertainment

Košarkaš i otac učesnika rijalitija “Zadruga” Zvezdana Slavnića, Moka Slavnić u razgovoru za domaći medij, početkom aprila je prvi put pokazao 27 godina mlađu novu devojku Tamaru Nikezić, koja je solista opere u Narodnom pozorištu.

Međutim, kako sada “Blic” prenosi, njih dvoje su stavili tačku na njihovu romansu.

– Moka i Tamara su raskinuli, ali su ostali u dobrim odnosima. Jednostavno, najviše je uticalo to što se nisu slagali. Međutim, ostali su sjajni prijatelji, što im je oboma bilo bitno – priča dobro obavešten izvor i dodaje:

– Moka je tužan i snužden zbog svega što se dogodilo, ali se trudi da razume da je ovo najbolja odluka koju su oboje mogli da donesu. I dalje su tu jedno za drugo, šta god im zatreba. Slavnić se potajno nada pomirenju, ali po svemu sudeći, od toga nema ništa – zaključuje izvor blizak “Blicu”.

moka-slavnic

Podsetimo, nakon što je javno priznao da je u vezi, Moka je istakao da se oseća kao u raju.

– U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Ona sve što meni radi, ona mi kaže “zar ti to nisu radile i druge?”, ja joj kažem da su me i druge volele, ali neko koli snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina – poručio je pre dva meseca Moka.