TUŽNA SUDBINA BRUTALNO UBIJENE ŽENE U JAGODINI! Majka petoro dece trpela nasilje i u prvom braku – na kraju je novi partner zverski tukao satima

 TUŽNA SUDBINA BRUTALNO UBIJENE ŽENE U JAGODINI! Majka petoro dece trpela nasilje i u prvom braku – na kraju je novi partner zverski tukao satima

Foto: Shutterstock/Facebook

Žena (35), koju je pre dva dana u Jagodini ubio emotivni partner (46), doživljavala je nasilje i u prvom braku od strane svog supruga, navedeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu.

Ona je majka petoro dece, koju ima iz prvog braka, a kako pričaju njeni poznanici bila je u procesu razvoda od supruga.

– Utvrđeno je da su prema suprugu sada pokojne žene iz Jagodine izricane hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, gde se kao žrtva javlja njegova supruga, sada pokojna iz Jagodine – saopštili su iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini za “Blic”.

Kobne noći, ona je bila u stanu svog partnera, a kako se sumnja, nakon svađe, nasilnik je nasrnuo na ženu i pretukao je do smrti. Deca u kobnom momentu nisu bila sa majkom.

Obdukcija je odrađena, ali se još uvek čekaju rezultati.

Prijatelji ubijene u šoku su zbog njenog ubistva. Prema rečima njene prijateljice, nijedna žena, majka, drug, prijatelj, sestra nije zaslužila takvu smrt.

Foto: Facebook

– Vest sam primila juče. Njega ne poznajem. Ne znam ni gde su deca. Mogu samo da kažem da je bila jedna dobra duša, žena vesele naravi, dobar drug i čovek. Bog da joj dušu prosti, anđeli s njom! – rekla je njena prijateljica.

Ubica maltretirao svoju porodicu

Muškarac osumnjičen za ovaj zločin već ima istoriju nasilja, a bio je prijavljen za porodično nasilje prema članovima svoje porodice.

– Proverom kroz pisarnicu OJT Jagodina utvrđeno je da su u ranijem periodu protiv ovog muškarca iz Jagodiine izricane hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, ali ne prema sada pokojnoj, već protiv drugih članova njegove porodice – saopštavaju iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini.

Ona je deseta ubijena žena u Srbiji od početka godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *