“TUKLI ZOLU NA NASTUPU” Osvanula fotografija, lice mu unakaženo – odmah sve stiglo do Miljane! (FOTO)

 “TUKLI ZOLU NA NASTUPU” Osvanula fotografija, lice mu unakaženo – odmah sve stiglo do Miljane! (FOTO)

Rijaliti zvezda, Miljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji “Zadruga – Narod pita”, a poziv Lazara Čolića Zole iznenadio je mnoge, pa i nju.

On je Miljanu najpre zamolio da ga ne uznemirava i da prestane da ga zove, a nakon javnog poniženja, Kulićeva je pokazala skandaloznu fotografiju pretučenog Zole.

Ona je izjavila da joj je ova fotografija stigla od nekog čoveka, ali da je sve, po njenom mišljenju, fejk i da Čolić glumi žrtvu u narodu, kako bi se pripremio za “Elitu”:

– Ne mogu da verujem da se nisam ni javio, a već sam toliki aplauz dobio. Mnoge stvari koje se večeras pričaju nisu istinite, Miljana laže. Ovog puta želim bez tenzije i svađe, želim da je zamolim da me ne zove između 150 i 200 puta dnevno svaki dan. Dva ili tri puta sam se javio, zamolio sam je da nema potrebe za tim, mislim da je priča između nas realno gotova – rekoa je Zola, pa dodao:Foto: YouTube/Zadruga Official

– Mića ima pravo na svoje mišljenje. Mi nismo dobri jedni po drugo, jednostavno pokušavam da izbegnem narednu emisiju sa tobom, sada kažem da ne želim da dođem, plašim se ne daj bože, da posustanem u nekim stvarima, tako da je bolje svako na svoju stranu da ode, mislim da je priča gotova, samo neka me ne zove. Blokiram je na svim brojevima, ali ona uvek nađe način – kazao je on.

– Drži se toga, i nemoj da posustaneš da uđeš u rijaliti, ako nećeš da dođeš u emisiju – rekla je Miljana.

– Ivana, moram da ti pokažem šta mi je poslao jedan čovek. Rekao mi je Zola tukli su ga na jednom nastupu, našminka se i isfolira da bi izvlačio pare – pokazala je Miljana i otkrila da ju je kontaktirao čovek kada se vraćala iz Crne Gore.

Šta se tačno dogodilo i da li će Zola razjasniti ovu situaciju, ostaje nam da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *