TUKLA MOMKE I DEMOLIRALA IMANJE, IZ “ZADRUGE” IZAŠLA BEZ PREBIJENE PARE: Tara Simov je danas majka i porodična žena, a javnost pamti njene sramne skandale

 TUKLA MOMKE I DEMOLIRALA IMANJE, IZ “ZADRUGE” IZAŠLA BEZ PREBIJENE PARE: Tara Simov je danas majka i porodična žena, a javnost pamti njene sramne skandale

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Instagram Printscreen/tarasimov

Taru Simov javnost je upoznala kada se uselila u Belu kuću u trećoj sezoni rijalitija “Zadruga”. Od tada je veoma aktivna na mrežama, učestvovala je u još dve sezone rijalitija, a dobila je i voditeljski angažman na “Hype” televiziji. 

Ipak, u voditeljstvu je ubrzo usledila pauza budući da je Tara zatrudnela, a danas je na svet donela sina. 

Iako deluje da se Tara smirila pored svog izabranika Danila, javnost dobro pamti njene ekscese iz rijalitija…

Nesrećna ljubav sa Matejom Matijevićem

Tara je ušla u “Zadrugu 3”, a njeno tadašnje učešće obeležila je veza sa Matejom Matijevićem, koja je bila puna uspona i padova. Tara nije krila ogromnu zaljubljenost prema tadašnjem cimeru, međutim, u njihovoj vezi često je dolazilo do skandaloznih svađa, da bi na kraju raskinuli. 

Tara Simov, Mateja Matijević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Simova se nikako nije mirila sa činjenicom da neće više biti sa Matejom, pa je često i plakala pred kamerama, a iako nisu više bili zajedno, uvek je isticala da je Matijević u njenom životu poseban. 

Razvela Nenada Aleksića Ša

Tara je ušla i u “Zadrugu 4”, a prema mišljenju mnogih, baš u toj sezoni je krenuo njen sunovrat. 

Simova se zbližila sa poznatim beogradskim reperom Nenadom Aleksićem Ša, a njihovo prijateljstvo je ubrzo preraslo u aferu pred kamerama, budući da je Ša u tom trenutku bio oženjen. 

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

I vezu sa Ša su obeležili skandali i dramatične scene, a nasilje nije izostalo ni u ovom Tarinom odnosu. Iz “Zadruge 4” je diskvalifikovana nakon divljačkog okršaja sa Miljanom Kulić, da bi potom nastavila da demolira imanje. 

Ša je zbog njene diskvalifikacije plakao kao kiša, a ona ga je sačekala napolju kada je bio trenutak da i on napusti rijaliti. Nekadašnji zadrugari pokušali su da ostanu u vezi i napolju, međutim, prema njihovom priznanju, van rijalitija su se dešavale još gore scene koje su ih dovele do raskida. 

Ipak, u “Zadruzi 5” su se ponovo spojili, ali je i ovaj pokušaj pomirenja bio kratkog daha. 

Voditeljstvo, pa trudnoća

Nakon što je diskvalifikovana i iz pete sezone, Tara se oprobala kao voditeljka na Hype televiziji. Ipak, ubrzo je otišla na trudničko bolovanje, a javnost je o drugom stanju obavestila u januaru ove godine, kada je bila sigurna da je sa trudnoćom sve u redu. 

Tara Simov
Foto: Instagram printscreen/tarasimov

– Postajemo roditelji! Iskreno ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla… Ko me prati zna da sam se ja još pre par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najlepšu vest na svetu! 4 meseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu!
A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dete na svetu! Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi tebi hvala za sav trud i živce zadnji period i najsrećnija sam što si baš TI taj! A za samo nekoliko meseci, ceo svet je naš, ti, bebče i ja! – napisala je tada Tara. 

Tara Simov
Foto: Instagram printscreen/tarasimov

Trebalo da rodi ćerku, pa dobila sina

Tara je pre izvesnog vremena objavila na svom Instagramu da ona i Danilo čekaju devojčicu, međutim, jutros kada se porodila napisala je da je dobila sina. 

Ime dečaka još uvek nije poznato javnosti, a Simova je porođena u KBC Dr Dragiša Mišović carskim rezom. 

– Sine naš najlepši – napisala je Tara uz fotografiju tek rođene bebe.

Tara Simov
Foto: Instagram printscreen/tarasimov

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.